Samsung lancerer Samsung Galaxy S 4 den 14. marts

Samsung tablets

Samsung introducerer verden for Samsung Galaxy S 4 på Apple`s hjemmebane, nemlig amerikansk grund, nærmere betegnet New York den 14 marts 2013. 

Rygterne har svirret i lang tid, og endelig ser det ud som om at vi nu kender den præcise dato for offentliggørelsen af den næste Galaxy S smartphone, Galaxy S 4 (som burde skrives med romertal som de forrige).

Det er Reuters der skriver at lanceringen vil finde sted på førnævnte dato.

Samsung udtaler at grunden til at de har valgt at afholde lanceringen på anerikansk grund, er grundet henvendelser fra de forskellige udbydere og operatører.

Med tanke på at Apple i sidste kvartal af 2012 overgik Samsung i salg af mobiler i USA, (og at Apple jo flere gange har hevet Samsung i retten, og samtidig de sidste par år har købt komponenter ved Samsung til deres iPhones), så er min første tanke at det ikke bare er fordi at Samsung har fået en masse henvendelser….det er det økonomiske og stragetisk rigtige at gøre (og nej, jeg har intet imod Apple`s produkter).

Hvad der er endnu mere smart er, at få en artikel som den her ud lige nu hvor MWC 2013 starter, hvor de iøvrigt har annonceret både Samsung Galaxy Note 8.0 og deres store satsning, Samsung HomeSync mediecenter med Android.

 – Samsung dominerer Android markedet

At Samsung vælger ikke at lancerer deres kommende flagskib på årets MWC er et klogt træk (da de så ikke skal deles om opmærksomheden), og HTC har benyttet samme metode til at få opmærksomhed på da de i sidste uge lancerede HTC One.

Om vi også får en Galaxy S 4 Mini og et Smartwatch at se ved eventet må tiden vise, vi ser ihvertfald frem til at se hvad de denne gang kommer med..

Via LSTV 

(6) kommentarer
  1. Jeg er i syv sind om det skal være htc-LG-Samsung-sony. Nogen der ved hvilken der har bedst batteri?

  2. Så er spørgsmålet om det skal være LG Optimus G, Sony Xperia Z, HTC One, eller Samsung Galaxy S 4 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email