Samsung introducerer HomeSync mediecenter

Samsung-Home-sync

HomeSync kommer med Android Jelly Bean, og er et kombineret mediecenter der kan dele og streame film og filer imellem hele familiens smartphones, tablets, og Smart TV, kameraer, PC`er osv. 

MWC 2013 går af stablen i morgen (mandag), og Samsung har travlt med at vise os nogle af de nye produkter vi kan forvente at se på årets største mobil-messe.

Samsung har netop præsenteret Galaxy Note 8.0, og nu også HomeSync mediecenter.

Idèen bag HomeSync HDTV boksen, er at hele familien har en hub hvor alle deres billeder, filer, og videoer kan gemmes. Når de forskellige filer og billeder ligger på HomeSync kan de så deles derfra og ud til i alt 8 brugere der hver især kan have 6 enheder.

Der er 1 TB plads til rådighed, og der er mulighed for at oprette en sektion der kun kan tilgås med en adgangskode.

HomeSync er udstyret med en 1,7 GHz dualcore processor, 1 GB DDR3 RAM, Bluetooth, NFC, og WIFI

Samsung skriver i pressemeddelsen:

Alle Android-enheder, der understøtter NFC, kan let tilsluttes HomeSync. Du placerer blot enheden tæt ved HomeSync-boksen og derefter kan billeder, musik og andre filer automatisk uploades og downloades via 3G/4G-netværk eller Wi-Fi. På den måde kan du nemt dele dine ferieoplevelser fra hele verden med resten af familien hjemme fra sofaen. HomeSync understøtter op til otte brugere, der hver især kan tilknytte seks enheder. Og med en lagerkapacitet på 1 TB er der plads til billeder fra et helt liv. Desuden har alle brugere mulighed for en privat sektion, der er beskyttet med adgangkode.

Med Jelly Bean kan forudinstallerede apps og spil downloades fra Google Play og Samsung Apps. Du kan endda vise indholdet fra en tilsluttet enhed direkte på TV’et. HomeSync understøtter desuden IPTV, hvilket betyder, at HomeSync kan bruges som en set-top boks, der kan optage. Optag dit favoritprogram og stream det til alle familiens mobile enheder. HomeSync kan fjernstyres fra din Android-enhed ved hjælp af AirMouse-funktionen. Den kan også styres via Bluetooth og tastatur.

 

Du kan tilslutte op til fire IP-kameraer til HomeSync, hvilket giver familien mulighed for at fjernovervåge hjemmet og modtage alarmbeskeder direkte på deres mobile enheder. Samsung HomeSync kommer i de danske butikker fra slutningen af april og har en vejledende udsalgspris på 2.499 kroner. 

(4) kommentarer
  1. Søren: kan godt se pointen i det du skriver det havde jeg egentlig ikke tænkt over. Men så er det jo et must have 😉 .

  2. @Bent A, vil anbefale at have billeder og andet samlet ét sted og så lade det “streame/dele” ud derfra, det gør det nemt ift. versionering og backup. One droid to rule them all 8)
    hvad sker der den dag du mister din smartphone og du ikke havde lige “de” billeder på din tablet?
    med det sagt, synes den ser ud som en ting til ønskelisten:)

  3. Kan godt se ideen, men ville man benytte det? Jeg tror da at jeg ville foretrække at have mine ting på min tablet og smartphone istedet 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email