Hver tredje dansker vil hellere undvære intim kontakt end mobilen

thumb samsung-logo

Hver tredje dansker kan ikke leve uden mobilen.

Vores smartphones er med os over alt, og om det er når vi sover om natten eller når vi tager flyet til et vigtigt forretningsmøde, så har vi altid vores smartphones med, og det er oftest også den der husker os på de vigtige aftaler.

Dette betyder for en stor del af den danske befolkning, at smartphonen er en vigtig partner i det daglige stress og jag, og en ny undersøgelse uarbejdet af Cint på vegne af Samsung Danmark, viser at helt op til 29% af danskerne hellere vil undvære intim kontakt i tre måneder end at de vil undvære deres smartphone.

 – Vores mobiler gør os mere sociale

Undersøgelsen viser også at mænd og kvinder ikke har samme tilgang til hvornår det er i orden at tage telefonen frem i sociale sammenhænge.

80% af de adspurgte kvinder i undersøgelsen mener nemlig at det ikke er i orden at hive mobilen frem under en date, hvorimod mændenes svar er 10% færre, altså nede på 70%.

Sanne Linke Møller, psykolog og parterapeut, fortæller at afhængig af hvordan man bruger sim smartphone, kan det have en enten negativ eller en positiv indflydelse på parforholdet. 

En af de største grunde til, at par glider fra hinanden er manglende kontakt. Her er en smartphone jo et oplagt værktøj i dagligdagen. Det er let at sende en hurtig sms, mens man er på arbejde, og på den måde vise sin kæreste.

Undersøgelsen viste også at 67% af danskerne ville føle panik hvis de mistede deres smartphone og 66% af danskerne mener at deres smartphone gør dem mere sociale f.eks via Facebook og Twitter.

Undersøgelsen er foretaget af Cint på vegne af Samsung i foråret 2015 på grundlag af 1.012 personers deltagelse.

Hotte Samsung artikler:

 – Test af den originale trådløse oplader til Galaxy S6/Edge

 – Samsung Galaxy S6 Edge test

 – Galaxy S6 Edge Plus vil have en 5.7″ skærm

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

Skriv kommentar
account_circle
email