Samsung Galaxy S6 Edge Plus vil have 5.7″ skærm og Android 5.1

thumb samsung-galaxy-s6-edge

Samsung er ved at producere en Galaxy S6 Edge Plus.

Samsungs seneste topmodeller, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge har fået god omtale af anmeldere verden over, og vi var også begejstrede i vores test af Galaxy S6 og i testen af Galaxy S6 Edge for begge produkter, og nu ser det ud til at Samsung vil fortsætte succeen med endnu en opfølger i form af Galaxy S6 Edge Plus, hvor ordet “Plus”, så vidt vi ved, symboliserer en støre skærm.

Det er hjemmesiden, SamMonile, der via deres insider hos Samsung har fået bekræftet at Samsung ent faktisk arbejder på at lancere Galaxy S6 Edge Plus, ganske som flere rygter det sidste stykke tid har peget hen imod.

 – Samsung Galaxy S6/Edge tips og tricks

Galaxy S6 Edge Plus skulle ifølge insideren have en 5.7″ dual skærm, altså samme skærm som ses her i videoen hvor vi tester skærmen på Galaxy S6 Edge, bare i en større udgave. Skærmen på den originale S6 Edge er på 5.1″.

Ud over den større skærm vil den komme med Android 5.1.1 Lollipop direkte ud af boksen, og hvis informationen viser sig at holde stik vil Galaxy S6 Edge Plus blive lanceret i 3. kvartal af 2015.

Da skærmen buer ud over hjørnerne virker den ikke så stor hvis vi sammenligner med en mobil med samme størrelse skærm, og hvor skærmen ikke gør dette, og dette kan muligvis være grunden til at Samsung vælger at lancere en Galaxy S6 Edge Plus, men dette er blot spekulationer.

Specifikationerne vil højst sandsynligt , ud over størrelsen på skærmen og muligvis et lidt støre batteri, være de samme som på den oprindelige S6 Edge.

Vi holder jer som altid opdateret via Twitter og Google+.

Husk: Vi har tilbud på Samsung skærmbeskyttelse og Samsung covers i vores webshop, ligesom at der også er tilbud på den originale trådløse oplader til Galaxy S6/Edge.

Du kan her læse testen af den trådløse oplader til SGS6/Edge, og her kan du læse testen af skærmbeskyttelsen.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER 

Kilde  

Skriv kommentar
account_circle
email