Kan jeg bruge ladestanderen fra Sony Xperia Z1 til Xperia Z3 Compact?

thumb xperia-z3-compact-ladestand

Kan man bruge ladestanderen fra Sony Xperia Z1 til sin nye Xperia Z3 Compact?

De to nye mobiler i Sony´s Z3-serie bliver tilgængelige i de danske butikker i løbet af i dag og weekenden, og flere af jer har henvendt sig for at høre om i kunne spare lidt penge ved at bruge ladestanderen fra jeres Sony Xperia Z1 til jeres nye Xperia Z3 Compact.

Det forholder sig nemlig sådan at der i salgspakken til Sony Xperia Z1 medfulgte en opladningsstander der via to magneter på siden af Xperia Z1, kunne oplade den uden at skulle have åbnet ind til micro USB-stikket.

Dette så vi første gang da Sony lancerede Xperia Z, dog var ladestanderen til Xperia Z knap så elegang som standeren til Xperia Z1.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1

Herunder ses Sony Xperia Z i dens originale ladestander til højre, og til venstre ses Sony Xperia Z3 Compact i den originale ladestander til Sony Xperia Z1.

 – Hvordan tager jeg et screenshot på Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact?

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact

 – Hvordan får jeg Google-søg tilbage på startskærmen af Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact?

Som i kan se er størrelsen på ladestanderen betydelig formindsket fra Xperia Z til Xperia Z1.

xperia-z3-compact-ladestand kopi

Ladestanderen fra Xperia Z1 passer iøvrigt til Sony Xperia Z2, og herunder kan du se at magneterne på Xperia Z2 og Xperia Z3 Compact mere eller mindre har samme afstand imellem dem.

Vigtigt info: Laderen fra Z1 er lavet til Z1 og at den kan bruges til Z3 Compact er ikke det samme som at den er kombatibel med Z3 Compact og vi anbefaler selvfølgelig altid at bruge en original lader der er fremstillet til netop dit produkt.

DSC0040I vores test af Sony Xperia Z3 Compact, hvor den iøvrigt fik 6/6 mulige stjerner, nævnte vi at du godt kunne bruge din gamle ladestander fra din Xperia Z1 til Xperia Z3 Compact, men for at være på den sikre side har vi taget kontakt til Sony Danmark, nærmere betegnet Michael Fahlen, og han bekræfter at ladestanderen fra Z1 godt kan bruges til Xperia Z3 Compact.

kan godt være at bruger skal lirke lidt med telefonen for at ramme magnetfelt 100% rigtigt, men når dette er sket lader telefonen op helt normalt.

Han nævner også at der vil komme originale ladestandere til både Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3 

Så til jer der har sendt forespørgsler i kommentarer og via mails, er svaret ja. Det kan godt lade sig gøre, men den originale lader passer bedre.

Herunder kan du se lidt tips og tricks til brugerfladen på din Xperia Z3 Compact.

(7) kommentarer
  1. jeg har bestilt en z3 kompakt fordi i skrev at den var go og så ka jeg spar 200 kroner ved at brueg min gamle stande det er udercool 8) 8)

Skriv kommentar
account_circle
email