Kommer der en Xperia Z med Snapdragon 800 chipset?

Rygterne vil at Sony arbejder på en Xperia Z med en Snapdragon 800 om bord. 

Editoren af det russiske site, Mobile-review, har før kommet med ret præcise tweets om ikke lancerede produkter. Om dette tweet herunder er en af de gange eller om det bare er en gang tom luft vides ikke, men ifølge Eldar Murtazin er Sony igang med at peppe deres flagskib Xperia Z op ved at lave en version med Qualcomms nye Snapdragon 800 processorchip.

 – Sony Xperia Z – 3 måneder senere

Eldar Murtazin har selv prøvet den kommende Xperia Z, og den “er virkelig hurtig”. 

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z

I et andet tweet skriver han at skærmen er af samme type som den på HTC One, altså en LCD3 skærm. Netop skærmen er for mange det eneste der ved Xperia Z der trækker ned, og efter min mening behøver Sony ikke bruge penge på at skifte processoren hvis de bare skifter skærmen (ihvertfald hvis vi snakker om den brede del af befolkningen der ikke går så højt op i hvilken CPU der sidder i).

 – Skærmtest: Samsung Galaxy S4 vs HTC One vs Sony Xperia Z

Opdateret: Sony har introduceret Xperia Z Ultra

Herunder kan i se hans tweets.

eldar

Eldar-Xperia-Z

Kilde 

(7) kommentarer
  1. hvorfor er den bedre end den nuværende da 😮 er det ikke samme telefon da. den hedder da stadig Sony Xperia Z eller forstår jeg det ikke helt 😳

    1. Det er fordi at specifikationerne er bedre. Selvom navnet er det samme kan der godt være forskel på specifikationerne afhængig af hvor vi bor.

Skriv kommentar
account_circle
email