Sony Xperia Z – 3 måneder senere

Mange af jer har spurgt os om Sony Xperia Z stadig bliver ved med at være vandtæt. Vi kigger på det i denne artikel og ser på det igen om 3 måneder. 

Det er ved at være nogle måneder siden at vi anmeldte Sony Xperia Z og jeg (Høy) blev faktisk så begejstret over den at jeg måtte erhverve mig et eksemplar.

Efter 3 måneders brug er jeg stadig glad for den og det eneste jeg kunne ønske forbedret er synsvinklen på den ellers ret lækre skærm, samt driller WIFI-måleren stadig lidt. Den opretholder fint forbindelsen til WIFI, men den er ustabil i måleren. Du kan læse mere om skærmtyperne på Galaxy S4, HTC One, og Xperia Z ved at klikke på linket herunder (alle videoer kan ses i HD, men husk at det trækker mere data).

 – Skærmtest: Samsung Galaxy S 4 vs HTC One vs Sony Xperia Z

 – WIFItest: Samsung Galaxy S 4 vs HTC One vs Sony Xperia Z

Xperia Z er i forhold til Galaxy S4 og HTC One (jeps, tak for jeres mails, vi beklager at testen er så meget forsinket) beskyttet imod indtrængning af støv og vand, og det er det punkt vi vil se nærmere på i videoen længere nede.

Derudover er designet nyt og innovativt, og her og nu er det kun HTC One der kan komme op på samme niveau i design som Xperia Z.

 – Samsung Galaxy S4 anmeldelse

Netop det at man ved at den kan tåle at blive spildt ud over (mælk fra ungerne osv), og at man ikke behøver at bekymre sig om støv når man står på f.eks et sted hvor der bliver savet (jaja, så må der gerne grines, for hvad i alverden skulle Høy, det arbejds-sky element, dog lave på en byggeplads) er en meget værdsat funktion når først man har været vant til det. Faktisk er det først efter at jeg har prøvet at have en vandtæt smartphone i dagligdagen at jeg virkelig sætter pris på at den er det.

 – Sony Xperia Z albummet (web-TV)

Xperia Z er ligesom tablet-versionen Xperia Tablet Z godkendt til at kunne være på 1 meter dybt vand i 30 minutter. Du kan læse hele vores anmeldelse af Sony Xperia tablet Z her, eller fortsætte direkte til videoerne hvoraf den første viser Xperia tablet Z i vand og den sidste viser vores nye vandtest af Xperia Z.

Til jer der har spurt og skrevet ind til os om vi stadig vil anbefale Xperia Z er svaret ja. Faktisk gav vi Galaxy S4 0,5 point mindre end Xperia Z, og selvom det er meget lidt er Xperia Z, sammen med LG Optimus G stadig de smartphones der har fået den højeste bedømmelse her på siden. OM HTC One kommer til at indhente dem må vi se på i næste uge. 

(20) kommentarer
 1. Ved video bruger jeg ikke bravia og er ikke særlig overraskelse over det på mobilen. Men prøv at slå det til i Sol. Det giver lige et hak mere i synlighedsbarometeret 8)

 2. jeg er så glad for at jeg valgte Xperia Z frem for SGS4. jeg kan nemt se det fede i de funktioner SGS4 har men det er også det. Efter at have haft Xperia Z tror jeg at min næste smartphone også skal være en Sony 8) 8)

 3. Du skulle prøve at tage Xperia S i brug i solskin, det er endnu den bedste jeg har set i solskin. Jeg ser stadig skærmen uden det mindste problem i høj solskin.

  1. jeg har heller ikke problemer med min i solskin. det er en Xperia Z jeg har og er slet ikke enig med forfatteren. skruer jeg helt op for lyset kan jeg godt se film osv i direkte sol 🙂

   1. Vi kan også godt bruge vores udenfor i solen, men direkte i solen er det svært at se alt uden at anstrnge sig. vi har en xperia z.

 4. Jeg er også godt glad for min xperia z endnu. har haft den i godt 5 uger og den har overlevet både at falde i vandet ved havnen hvor jeg har min båd (der er 3 meter dybt og der gik ihvertfald 15 minutter inden vi fik den op) og at falde hele vejen ned af vores trappe op til hoveddøren udenfor 🙂

 5. Er også glad for den.
  Som en der kan finde på at være udenfor i regn og sne, er det super med vandtætheden.

  Kom fra OneX, og batteritiden på XZ er jo SUPER, hvor hox skulle man ikke skrive hjem om.
  (vel at mærke som taske-mobil, der ligger venter på at blive brugt).

 6. Tak for det. jeg var nysgerrig og skrivet en mail til jer og det var gute at i kan svar på den mails.

 7. jeg er også glad for min Z og den holder batteri helt til jeg går i seng hvilket jo bare er perfekt 🙂

 8. Jeg skrev også til jer og tak for svaret. Vi har købt en Xperia Z og vi vil også gerne have den tavlecomputer af samme navn. Den er bare lidt dyr lige nu så vi venter et halvt års tid.

 9. Jeg er stadig rigtig glad for min også. Jeg købte den efter at de fleste anmeldere sagde god for den og har ikke fortrudt 🙂

 10. Tusind tak for denne historie som vi efterspurgte for nogle uger siden. Dejligt at i læser de mails vi sender 🙂

 11. Jeg og husbonden har været i kontakt med dig, tak fordi at i svarer os. det betyder at du i bund og grund fastholder at det er en af de bedste, hvis ikke den bedste, smartphone du har prøvet?

Skriv kommentar
account_circle
email