Prøv Jolla launcheren på din Android lige nu

thumb jolla-launcher

Prøv Jolla launcheren fra Sailfish OS lige nu på din Android smartphone.

Vi elsker Android for mange ting, men en af dem er at hvis vi ikke kan lide brugerfladen på vores nye mobil er der et hav af forskellige launchere vi kan installere uden at skulle roote eller gøre noget andet der kan bryde garantien.

Er vi utilfredse med den preinstallerede SMS-app eller tastaturet er det heller intet problem.

 – Prøv den nye Nokia Z launcher nu (apk)

Nu kan du så tjekke Jolla launcheren ud hvis du er blevet lidt lun på Sailfish OS, og selvom jeg kun hurtigt har tjekket den ud på en Sony Xperia Z2 (virker) og en Samsung Galaxy S5 (virker ikke), så er der nogle fede elementer i launcheren som f.eks at få notifikationer på låseskærmen og slide op/til siden for at navigere.

Du kan installere Jolla launcheren via en apk-fil som du henter her.

Sidder du ved PC kan du smide den over i din Dropbox eller Google Drev for derefter at installere den på mobilen. Sidder du på mobil er det bare at trykke på linket. Husk at du under instillinger skal sige ja til at installere fra ukendte kilder.

 – Prøv tastaturet fra “Android L”

Jolla launcheren skulle virke på alle enheder der kører Android 4.2 og derover, jeg kunne dog ikke få den til at køre på SGS5, men det betyder ikke at du f.eks ikke kan få den til det.

Du kan følge os på FacebookPinterest, og Google + for altid at blive holdt opdateret, eller se vores videoer på Youtube. Du kan også finde os på Twitter.

Screenshot2014-07-08-08-32-

Kilde  

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email