Samung langer ud efter iPhones batteritid i ny reklame for SGS5

thumb SGS5-test-1

Samsung er atter en gang ude med riven efter Apple i en humoristisk reklame.

At producenterne stikker lidt til hinanden når der skal produceres reklamevideoer for deres egne produkter er ikke noget nyt, og Samsung har de sidste par år efterhånden lavet  nogle gode og humoristiske reklamevideoer (men også nogle der gik lidt over stregen), hvor det i langt de fleste tilfælde er Apple der står for skud.

Læs også:

 – 15 fede ting iPhone 5S og 5C ikke kan, som Android kan 

 – Samsung langer ud efter iPhone 5 i ny reklame

 – iPhone 5 latterliggjort i Motorola reklame

 – Samsungs nye reklamer går igen ud over Apple

 – Samsung: At mobbe Apple gav pote

 – Samsung tager et bid af et æble (Apple)

 – Samsung gør atter grin med Apple i ny reklame

Nu er de så atter klar med endnu en reklame der viser hvor overlegen batteritiden på Galaxy S5 er i forhold til batteritiden på iPhone.

Grunden til dette er at SGS5 både har et udtageligt batteri der nemt kan skiftes ud på farten hvis det isatte batteri er løbet tør for strøm, men også funktionen “ultrastrømsparetilstand” der gør at skærmen bliver sort/hvid kan være med til at forlænge batteritiden betydeligt.

SGS5 byder på mange nye funktioner og der f.eks både fingeraftrykslæser og så er den IP67 klassificeret og med en Super Amoled-skærm der nemt kan hamle op med konkurrenterne som du kan se i videoen herunder.

Uden brug af dette er batteritiden på SGS5 dog ikke bedre end sidste års LG G2 kunne levere, men det kan du læse mere om i vores anmeldelse af Samsung Galaxy S5.

Herunder den nye reklame der viser at iPhone-brugere er “væg-klæbere” aka “tree-huggers”.

Husk at:

Vores gratis Android app kan hentes via Google Play.

Har du brug for hjælp kan du få dette i Androidernes forum.

Du kan følge os på FacebookPinterest, og Google + for altid at blive holdt opdateret, eller se vores videoer på Youtube. Du kan også finde os på Twitter.

(5) kommentarer
  1. Haha ja den er faktisk ret sjov 😛

    Det er også helt sandt!! iPhone-brugere finder de mærkeligste steder at oplade deres mobil. Det er da også som om, de tror verden går under hvis de kommer under 50%? 😀 “Gud nej.. nu skal jeg oplade min mobil..” “Jammen.. du har 80% tilbage???” 😉

Skriv kommentar
account_circle
email