Ingen Xperia Z4 fra Sony til MWC 2015?

thumb sony-xperia-z3

Rygterne vil at vi ikke får en ny topmodel at se fra Sony på MWC 2015.

MWC messen 2015 forventes at vise os nye topmodeller fra flere producenter, og et af de produkter vi har glædet os til er efterfølgeren til Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, og Xperia Z3 Tablet Compact, nemlig Sony´s kommende Z4-lineup.

Ifølge de nyeste rygter (og vi må på nuværende tidspunkt betegne det som blot rygter) vil Sony ikke lancere et nyt flagskib til MWC 2015, men vil istedet koncentrere sig om at lancere en topmodel, som så må være Sony Xperia Z4, til sommer istedet.

I og med at der ikke har været mange læk omkring den kommende Sony Xperia Z4, kunne noget godt tyde på at vi traditionen tro ikke får et nyt flagskib at se i marts fra Sony´s side. Selvom Sony har strammet op med hensyn til læk af deres produkter under udvikling, ville det være mærkeligt at der nærmest slet ikke var nogen af disse. 

Det skriver Xperiablog

Hvis der er hold i disse rygter vil Sony formentlig fremvise nogle nye middel-klasses smartphones på MWC 2015 og så stadig fremvise Sony Xperia Z3 som den nuværende topmodel.

 – Er dette Sony Xperia Z4? 

Dette er muligvis grunden til at Sony har lanceret en Sony Xperia Z3 i lilla, for at holde den “frisk”.

Ulempen er at Sony vil miste omtale da middel-klasses smartphones aldrig vil få samme omtale som f.eks Samsung Galaxy S6 og HTC One M9, der begge vil blive vist frem på messen også.

Hvad det bliver til må tiden vise. Vi følger som altid udviklingen og du kan med fordel følge os på Facebook og Google + for at få vores tophistorier direkte på din væg.

Du kan se videoer om Sony Xperia Z3 Compact her og om Sony Xperia Z3 her.

Skriv kommentar
account_circle
email