Sony Xperia Z4 – læk af specs og billeder

thumb sony-xperia-z4

Specs og billeder af en påstået Sony Xperia Z4 er blevet lækket. 

Det er blot små 2 år siden at Sony lancerede deres første produkt i den nu verdenskendte “Z” serie, Sony Xperia Z, og de har på kort tid fået udviklet nogle unikke produkter der især er kendt for deres vandtæthed, batterilevetiden, samt kameraet.

For nogle måneder siden lancerede de deres nye Z3-serie som består af 2 smartphones og en tablet.

Der er selvfølgelig tale om (klik på links for at læse vores test af produkterne) Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, og Sony Xperia Z3 Tablet Compact, og vi gav samtlige produkter 6/6 stjerner i vores anmeldelser af disse.

Sony Xperia Z4

Sony har før været ude med udtalelser om at de ville lancere færre produkter i fremtiden. Det forholder sig nemlig sådan at deres livscyklus de sidste 2 år har været på 6 måneder, hvilket er en noget mindre cyklus end hvad f.eks Samsung benytter sig af med deres årlige lancering af en topmodel.

 – Sony Xperia Z3 Compact tips og tricks (video)

Ifølge de nyeste rygter vil Sony dog, til trods for dette, præsentere verden for Sony Xperia Z4 ved Mobile World Congress 2015 i barcelona til marts eller ved CES 2015 allerede i januar.

Hvis rygterne holder stik vil Sony Xperia Z4 have en 5.4″ QHD skærm, 4 GB RAM, en Snapdragon 805 chip (den samme der sidder i Samsung Galaxy Note 4) og den vil have Android Lollipop installeret fra start.

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact

Kameraet skulle være på 20.7 MP, ganske som de nuværende modeller, men med en forbedret linse der skulle lukke endnu mere lys ind.

Sony Xperia Z3 er iøvrigt verdens første smartphone der er ISO12800 certificeret netop grundet at der kommer mere lys ind når der skal knipses billeder.

Artiklen fortsætter under billedet

sony-xperia-z4-back

Ud over at præsentere Xperia Z4 skulle en Xperia Z4 Ultra med en 5.7″ skærm og en tykkelse på kun 5.7 mm også se dagens lys. Den vil også under huden have en Snapdragon 805 chip og 4 GB RAM, samt et 16 MP dual LED flash kamera.

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z2, Z1, og Z

Sony har for nylig præsenteret Exmor RS IMX230 og det er meget sandsynligt at det kommer til at sidde i de kommende produkter.

Bemærk venligst at intet er sikkert endnu og indtil videre må dette betegnes som værende rygter.

Begge kommende modeller vil naturligvis understøtte PS4 Remote Play og du kan læse vores danske guide til PS4 Remote Play her eller tjekke videoen herunder.

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum.

Kilde 

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email