Hurtige indstillinger forsvinder pludseligt på Galaxy S6 og S6 Edge (opdateret med løsning)

thumb s6-edge-hurtige-indstillinger

Hurtige indstillinger er pist forsvundet for nogle brugere af Galaxy S6/Edge.

Er du ejer af en Samsung Galaxy S6 eller en Galaxy S6 Edge har du muligvis oplevet at nogle af dine hurtige indstillinger (det kalder jeg de widgetter der er i toppen af statusbaren) pludselig forsvinder.

Dette var ihvertfald præcis hvad en bruger i vores Android forum oplevede for en uges tid siden, og via et forum-indlæg spurgte han om hjælp angående dette problem, og vi har siden modtaget et par henvendelser i vores indbakke relateret til det samme.

Opdateret: Samsung har publiceret en app i Galaxy Store som retter denne fejl. Søg efter “quick panel restore” og installer denne.

Nu er der så gået nogle dage og nu begynder der at dukke flere rapporter op fra forskellige medier om netop dette problem, og det viser sig altså nu at en del Galaxy S6/Edge ejere oplever dette.

 – Skærmtest: Galaxy S6 Edge vs Xperia Z3+ vs LG G4 vs Xperia Z3

Det drejer sig om ikonet “mobilt data”, “hotspot”, og “privat mode”, og løsningen her og nu, indtil at Samsung får smidt en opdatering ud der fixer problemet, er at nulstille din Galaxy S6/Edge (fabriksgendanne).

På nuværende tidspunkt ved vi ikke hvorfor dette sker, men hvis du oplever dette på din nye Galaxy S6/Edge skal du vide at du ikke er alene.

På hjemmesiden, XDA, er der i deres forum nogle forslag om at ikonerne forsvinder når de ikke har været brugt i 30 dage, men den holder ikke i forhold til hvad vores brugere siger.

Husk: Vi har tilbud på Samsung skærmbeskyttelse og Samsung covers i vores webshop, ligesom at der også er tilbud på den originale trådløse oplader til Galaxy S6/Edge.

Relaterede sider:

 – Samsung Galaxy S6/Edge tips og tricks

 – Test af den trådløse oplader til Galaxy S6/Edge

 – Samsung Galaxy S6 Edge test

 – Samsung Galaxy S6 test

 – Galaxy S6 videoer

 – Galaxy S6 Edge videoer

Kilde: Androidernes forum

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email