HTC One og Max/Mini får snart Sense 6

thumb htc-one-sense-6

Et lækket dokument viser at den originale HTC One og Max/Mini vil modtage Sense 6 i løbet af kort tid.

HTC lancerede for et par dage siden HTC One M8, og sammen med den så vi også for første gang officielt HTC Sense 6.

Sense er navnet på den brugerflade HTC smider oven på Android, og sammen med en god og et solidt design, er det en af grundene til at folk køber HTC.

 – HTC One M8 er lanceret – se specs og billeder

Hvis vi sammenligner med andre producenters brugerflader har HTC hele tiden været et skridt foran, da HTC Sense lige siden HTC Desire og HTC Desire HD har indeholdt næsten alt lige fra widgets til personalisering, således at det ikke har været nødvendigt at først skulle til at installere en masse widgets for at komme igang….ihvertfald på de ældre versioner af Sense.

 – Anmeldelse af HTC One

Efter at HTC One M8 så er blevet præsenteret ryger tankerne jo straks hen på hvornår nuværende HTC ejere så vil modtage lidt godter i form af den nye brugerflade, og et lækket dokument (se øverst i artiklen) giver os muligvis svaret på dette spørgsmål.

 – HTC One M8 dansk pris og videoer

Hvis dokumentet viser sig at holde stik kan vi nemlig forvente at HTC One vil modtage en opdatering i løbet af maj/juni, og HTC One Max og One Mini, i løbet af juni/juli.

Du kan se herunder i videoen hvad Sense 6 indeholder.

Kilde via Henrik Enevoldsen  

(3) kommentarer
  1. Sense har jeg holdt af siden jeg fik min hero men alle de fede widgets er der desværre ikke mere. Der var mange flere i det gamle sense 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email