Google opkøber spillekonsol firmaet Green Throttle

thumb green-throttle-games

Google har atter haft pengepungen oppe for at opkøbe endnu et firma.

Google har opkøbt atter et firma, og de har det sidste stykke tid opkøbt lidt mere end normalt (og ellers har vi bare ikke hørt om det) efter at de solgte Motorola til Lenovo.

Det er blot et lille stykke tid siden at Google opkøbte en anden hardware-producent, ligesom at de også for nylig har opkøbt SlickLogin og firmaet bag Timely ur-app (fed ur app).

Denne gang er det firmaet Green Throttle, der aldrig rigtig nåede at vise verden deres produkt, trods en opstart tilbage i 2012. Allerede i 2013 blev applikationen nemlig hevet ned fra Google play, sikkert grundet at dette opkøb var påbegyndt.

Produktet i sig selv var en applikation der nemt og hurtigt kunne forvandle dit TV (via din smartphone og Bluetooth) til en spillekonsol, og der har det sidste stykke tid gået rygter om at det endnu ikke lancerede (eller eksisterende) Google Nexus TV boks skulle kunne netop dette.

 – Google Spil får fed opdatering

Med opkøbet af Green Throttle Games kunne noget godt tyde på at Google i en nær fremtid vil bringe lidt mere spillle-muligheder ind i vores hverdag.

Green Throttle er iøvrigt startet af skaberne bag spil som “Guitar Hero”.

Kilde

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email