Google har opkøbt Slicklogin

thumb slicklogin

Vores kære moder Google har atter opkøbt et firma og denne gang er det et firma der gør login mere sikkert samtidig med at det er nemt.

Google har altid opkøbt firmaer lige så længe jeg kan huske tilbage, de fleste af opkøbene får vi dog næsten ikke noget at vide om og ellers er de bare fuldstændig uinteressante. En gang imellem er der et par gode opkøb imellem, hvor vi som Android brugere ihvertfald kan tegne en streg fra opkøbet og til Android.

Sådan var det f.eks da Google for 2 år siden opkøbte Motorola Mobility som de netop har solgt igen til Lenovo, men også som da de i sidste uge fik handlen bragt helt i hus med Nest.

 – Google ejer nu Timely app`en (fed ur app)

Nu er Google så atter ude med pengepungen, og denne gang er det helt sikkert osse noget der vil komme os (dig og mig) til gode, og denne gang er der tale om et forholdsvis nystartet sikkerhedsfirma, SlickLogin.

SlickLogin`s sikkerheds-teknologi adskiller sig fra f.eks Google´s egen to-trins verificering (du kender det muligvis fra Gmail) ved at kunne bruge lyde (der ikke kan høres af det menneskelige øre) fra højtalerne ved din PC der så bliver opfanget af mikrofonen på din smartphone. 

Vi fandt en video der viser hvordan det virker her.

SlickLogin skriver i dag på deres hjemmeside at: ” I dag annoncerer vi at SlickLogin teamet bliver en del af Google, der ligesom os selv har samme kerneværdier/overbevisninger, nemlig at loggge ind ikke skal være frustrerende og bøvlet, men nemt og sikkert. Google har nogle idèer der vil gøre internettet mere sikkert for alle og vi kunne ikke glædes mere over at blive en del af dette”.

Skriv kommentar
account_circle
email