Google Play Spil får fed opdatering

thumb Google Play games

Google Play Spil kan lige nu opdateres så den nu virkelig er god at bruge hvis du er til spil.

Google Play Spil er der muligvis ikke så mange af jer der bruger, og lige så mange er sikkert bare trælse over at den overhovedet har et eksistensgrundlag.

Hvad du måske ikke ved er at den faktisk kan spare dig mange penge, da du i de spil der understøtter muligheden kan gemme dine fremskridt.

Det betyder at hvis du installerer f.eks “Riptide 2” på en anden mobil (det kræver at du logger dig ind med din Google konto direkte i spillet) ikke behøver at punge ud til nye vandscootere, da det hele bliver gendannet så snart du logger ind.

En anden fed funktion er at du kan spille live imod dine venner eller hvem du end ønsker at spille imod. Du kender måske funktionen fra “Asphalt” spillene, hvor det er muligt at spille imod de personer der er på samme WIFI-netværk som dig, Google Play Spil gør det bare endnu bedre da du kan spille imod folk fra hele verden.

Et godt eksempel er at du sidder og keder dig en dag, wupti du kan hurtig finde nogle fra et ligegyldigt sted i verden at spille imod.

Du kan selvfølgelig også invitere dine venner osv.

Opdateringen

Jeg er ikke den store spiller, men da jeg har en søn på 6 år kan det ikke helt undgåes at jeg bliver tvunget til at prøve en hel del spil, og har derfor (faktisk helt uønsket) haft masser af tid til at tjekke Google Play Spil ud, og opdateringen forbedrer det hele på mere end bare èn måde.

For det første kan du nu se direkte i app`en hvem der har inviteret dig til at spille, og du kan se hvem der spiller lige her og nu. En sidste fin lille detalje er at du nu osse kan finde nye spil. 

Google Play Spil kan opdateres via Google Play

Mangler du hjælp til apps eller spil er du velkommen i vores forum.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email