Google I/O 2014 – 5 ting vi forventer at se

thumb google-io

Google I/O 2014 starter i morgen og vi har fundet 6 ting vi regner med, og håber at se.

Det årlige Google I/O er altid interessant at følge og når Google i morgen slår dørene op til Google I/O 2014 kommer vi helt sikkert til at se spændende og nye ting fra moder Google.

Vi har fundet frem til de 5 ting vi regner med, og glæder os mest til, at se på udvikler-messen:

  1. Android 5.0 Lollipop: Google har holdt en rimelig fin tidslinje når det kommer til lanceringer af nye Android versioner, og der har ca. været 6 til 8 måneder imellem hver gang der er blevet annonceret en ny version. F.eks kom ICS ud 8 måneder efter Honeycomb og 8 måneder senere så vi Android 4.1 Jelly Bean. Derefter har der ca. været 5 til 6 måneder imellem at Android 4.2 Jelly Bean, 4.3, og 4.4 KitKat blev lanceret, og da det nu er 8 måneder siden at KitKat blev lanceret, er tiden inde til at se Android 5.0 Lollipop.
  2. Google smartwatch: Vi tror ikke at tiden er inde til at der kommer et Google smartwatch endnu, men vi regner med at LG viser deres LG G Watch frem, ligesom at Motorola også helt sikkert også skal på scenen og vise deres runde smartwatch frem. Til fælles har de at de bruger Android Wear, en version af Android der er blevet modificeret så det passer perfekt til vores håndledsgadgets.
  3. Android i bilen: Google vil helt sikkert vise noget mere om hvordan Android kommer til at blive integreret i vores biler i fremtiden, og du kan læse lidt mere om det her. I januar 2014 annoncerede Google nemlig “Open Automotive Alliance” og kendte bil-producenter som Honda og Audi er allerede med.
  4. Projekt Ara: Har du fulgt med her på siden er du måske stødt på nogle artikler om mobiler du selv kan samle via moduler. Projektet hedder “Ara” og går kort ud på at du har 3 forskellige størrelser mobiler der hver især har plads til et bestemt antal moduler. Du kan så selv samle din egen smartphone alt efter hvad du sætter pris på. Du kan læse mere om projekt Ara her.
  5. Nest: Google opkøbte Nest for 4 måneder siden og allerede nu er produkterne tilgængelige via Google Play i USA. Nest fremstiller termostater og røgalarmer til hjemmet og via en applikation på din smartphone kan du så styre og holde øje med dem. Google har før udtalt at de ville lave et smart køkken og Nest er ihvertfald et lille stykke vej dertil. Du kan læse mere om Nest her.

Der vil selvfølgelig også være nyt om Chromecast, Projekt Tango, og Google Glass mm, og vi holder jer selvfølgelig opdateret efterhånden som messen skrider fremad.

Du kan læse mere om Google I/O her eller hente den gratis Google I/O app via Google Play for at følge med.

Husk at:

Vores gratis Android app kan hentes via Google Play.

Har du brug for hjælp kan du få dette i Androidernes forum.

Du kan følge os på FacebookPinterest, og Google + for altid at blive holdt opdateret, eller se vores videoer på Youtube. Du kan også finde os på Twitter

(4) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email