Viaplay kan nu bruges via Chromecast

thumb chromecast

Streamingtjenesten Viaplay kan nu benyttes via Chromecast.

Chromecast giver mulighed for at se forskellige ting på dit TV, f.eks kan du se både Youtube og Netflix.

Fordelen er at du kan tage det med dig overalt og har du ikke et smart-TV med understøttelse af f.eks Netflix, så er Chromecast en go løsning til dig der gerne vil have filmene op på storskærmen (dette kan også gøres direkte fra mobilen via Throw/skærmspejling/WIFI DLNA, dog tit med et forringet billede). 

 – Google Movies endelig i Danmark

Chromecast kan købes direkte via Google, men ifølge en af vores brugere fra Androidernes forum, er besparelsen ikke eksisterende, og hvis du skal bruge garantien skal den sendes til udlandet, imod at hvis du havde købt den i EL-giganten kunne du have indleveret den der.

 – 20 fede serier i fuld HD på Netflix

Viaplay tilbyder netop nu sæson-premiere på den 9`ende sæson af Jack Bauers evige stræben efter at redde præsidenter i “24 Timer”, og du kan få den første måned gratis (det kræver at du har et abonnement til Viaplay hvis du skal se Viaplay via Chromecast eller PC mm).

 – Se amerikansk Netflix på Android i Danmark

Rikard Steiber, CEO for Viaplay, udtaler i en pressemeddelse:

Vi er begejstrede for, at vi nu kan tilbyde Viaplay-indhold via Chromecast. Vores mission er at forbinde mennesker med den underholdning, som de sætter mest pris på, via nye, innovative løsninger. Chromecast er et vigtigt skridt på vejen for at gøre Viaplay endnu mere tilgængeligt.

Kilde

(6) kommentarer
    1. Hvad er problemet, har både Viaplay og Netflix begge virker uden problemer med Chromecast

Skriv kommentar
account_circle
email