Galaxy S6/Edge – så slipper du for at købe en nøddeknækker (video)

thumb sgs6-walnut

I to videoer bliver der vist at Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge kan bruges som nøddeknækker.

Siden Samsungs seneste flagskibe, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, er blevet tilgængelig har der verden over været meget fokus på hvad de to nye smartphones egentlig kan holde til.

Som vi nævner i vores test af SGS6 og i vores test af S6 Edge, har Samsung nemlig brugt 6013-aluminium og ikke 6063-aluminium som normalt bruges til smartphones.

Forskellen er at 6013-aluminium bliver brugt til fly, mountainbikes mm, og er noget stærkere end det aluminum der normalt bruges, og derfor i teorien burde kunne holde til mere.

Dette viser Samsung blandt andet i denne video hvor de demonstrerer hvor meget pres de kan holde til.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Nu er tiden så kommet til at andre personer vil teste om det holder stik, og personen herunder i de 2 videoer bruger Galaxy S6 Edge og Galaxy S6 som nøddeknækker….bogstaveligt talt.

Ved at placere en valnød på skærmen af Galaxy S6 Edge, og bruge en anden Galaxy S6 edge, knækker han ikke mindre end en del valnødder uden at mobilerne lider skade. 

Både Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge kommer med Corning Gorilla Glass 4 på skærmen og som overskriften siger, så kan du altså (vi fraråder dog at prøve det) bruge din Galaxy S6/Edge som nøddeknækker.

I den sidste video bruger han aluminiums-kanten på Galaxy S6, også til at knække valnødder, og efter hvad der bliver vist i videoen ser det ud til at den slipper uden mén.

Tilbud i shoppen på tilbehør til SGS6/Edge: Vi har tilbud på både den hvide originale trådløse oplader til SGS6/Edge, samt den sorte oplader, samt har vi masser af covers til SGS6/Edge/Edge, samt Samsung skærmbeskyttelse, i vores AppsAndroid shop.

 – Spar 150 DKK på den usynlige tilbehørspakke til Galaxy S6

Har du brug for hjælp til din SGS6/Edge er du velkommen i vores Samsung forum.

Herunder kan du se begge videoer. 

 

Via Jan petersen

(2) kommentarer
  1. Jeg sad bare og håbede på at hun ville smække sig selv over fingeren 😉

    Sådan noget gør man ikke ved en ny mobil. Basta

Skriv kommentar
account_circle
email