Se Samsungs egen “bend test” af Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

thumb sgs6-screenshot

Se med når Samsung sætter Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge ud for deres egen “bend test”.

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge er ifølge Samsung mere holdbare end topmodeller af lignende standarder, og noget af grunden til dette er bla at Samsung har brugt 6013-aluminium istedet for 6063-aluminium til at bygge rammen i der skal holde det hele på plads.

6013-aluminium bruges normalt til fly og mountainbikes og er altså noget mere holdbart end det aluminium der normalt bruges til smartphones.

I vores test af Samsung Galaxy S6 og i vores anmeldelse af Galaxy S6 Edge var designet netop ét af de punkter der gjorde at vi bød de to nye produkter velkommen til toppen af poppen og Samsung viser nu hele verden hvor holdbare deres nye produkter egentlig er i videoen herunder hvor de bliver udsat for 80lbf.

 – Panzer panserglas test

Videoen er blevet produceret grundet at forsikrings-selskabet SquareTrade, i sidste uge publicerede en video der ifølge dem viste at Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge ikke kunne holde til mere end andre smartphones, og Samsung har derfor svaret tilbage og lavet denne video.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Samsung skriver blandt andet via bloggen at alle deres produkter gennemgår en holdbarhedstest.

Herunder ses først videoen fra SquareTrade og derefter Samsungs egen bend test.

Husk vi har tilbud i shoppen: Vi har tilbud på den originale trådløse oplader til SGS6/Edge i vores AppsAndroid shop. Vi har også fået masser af nye covers til SGS6 og S6 Edge.

Relateret: SGS5 med trådløs oplader sælges

SquareTrades bend test

Samsungs bend test

(2) kommentarer
  1. Helt ærligt! Hvad betyder det? Den vil sagtens kunne holde til mig og i min lomme og til de fleste andre også. Det er snart blevet sådan at der skal simpelthen findes noget på et ellers super godt produkt.

Skriv kommentar
account_circle
email