Galaxy Note 3 specs måske bekræftet

Specifikationerne på den kommende Samsung Galaxy Note 3 er muligvis blevet bekræftet af en insider.

Hjemmesiden SamMobile har flere gange benyttet en insider når der skulle skrives eksklusive artikler, og det er atter tilfældet her (vi søger iøvrigt også en insider der kan lække oplysninger…ahem). I de fleste af tilfældende viser det sig at informationerne er gode op, men da Galaxy Note 3 først bliver lanceret næste måned er intet sikkert.

 – Samsung Galaxy Note 10.1 test

Ifølge SamMobile vil Galaxy Note 3 komme med en 5.86″ SuperAmoled fuld HD skærm, 3 GB DDR3 RAM, et 3200 mAh batteri, et 13 MP kamera med optisk billedstabillisator (som den nye LG G2), 4G, og Android 4.3 Jelly Bean.

 – Samsung Galaxy Note 2 test

Galaxy Note 3 vil komme i flere versioner, feks vil der være mulighed for at købe en version uden 4G. Alt afhængig af hvilken version man vælger vil der være 16/32/64 GB intern hukommelse.

Størrelsen vil være den samme som på forgængeren, Galaxy Note 2, det til trods for at skærmen er større.

Galaxy Note 3 skal konkurrere med den nye Sony Xperia Z Ultra og den kommende HTC One Max.

(6) kommentarer
  1. jeg er også hook på note 3. jeg har haft note 2 i godt og vel et år nu og den er jeg rigtig tilfreds overfor så hvis ikke at samsung sætter prisen for højt vil jeg have den %:

  2. Argh den frister godt nok lidt for meget den der. Har jo næsten lige købt sgs4 så det bliver godt nok svært at forsvare at note 3 er nødvendigt for min eksistens 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email