Er dette Sony Xperia Z4?

thumb Xperia-Z4-front

Et billede af hvad der formodes at være Sony Xperia Z4 er blevet lækket.

Sony Xperia Z4 forventes at blive lanceret til sommer og billederne her i artiklen formodes at være det kommende flagskib fra Sony.

Dette er ikke første gang der bliver lækket billeder af Xperia Z4, og sikkert heller den sidste, og om billederne er ægte vides ikke, men umiddelbart minder telefonen på billedet meget om telefonen på det tidligere læk.

I forhold til designet på Sony´s nuværende topmodel, Sony Xperia Z3, er der ikke meget der har ændret sig, dog har det frontale kamera og nærheds-sensoren skiftet plads, og stereohøjtalerne er flyttet helt ud til kanten, ganske som vi så første gang på Sony Xperia Z2.

På Xperia Z3 sidder højtalerne helt inde ved skærmen.

 – Sony Xperia Z3 Compact tips og tricks

At højtalerne atter er flyttet ud til kanten matcher også med et tidligere læk som ses herunder, der blev lækket da Sony blev hacket for noget tid tilbage. Billedet skulle stamme fra en mail-udveksling hvori der bliver forhandlet om hvorvidt at James Bond skal bruge en Sony Xperia Z4 i den kommende film, der jo bliver lavet af Sony.

Sony Xperia Z4 skulle ifølge rygterne komme med 4 GB RAM, en Snapdragon 805/810 chip, et 20.7 MP kamera og en 5.4″ QHD skærm, og noget tyder på at Sony også vil præsentere en Sony Xperia Z4 Ultra på omkring samme tid som lanceringen af Xperia Z4. 

Hvad det bliver må tiden vise og vi holder jer som altid opdateret når det kommer til at ske.

sony-xperia-z4

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email