Easy Note + 2do

Easy Note + 2do til Android er en note-app med et lækkert interface, og rigtig mange muligheder for at bestemme hvordan dine noter skal se ud.

Kender i det med at man ikke kan beslutte sig for hvilken app man skal bruge? Man har hentet 5 forskellige apps med samme funktioner, og så kan man ikke finde ud af hvilken af dem der er den bedste. Sådan havde jeg det imellem Note everything og Easy Note + 2do. Jeg valgte dog Note everything, men nu da jeg igen har hentet Esay Note er jeg alligevel blevet lidt lun på interfacet. Easy Note findes som gratis app med reklamer eller som betalings-app uden. Funktionerne er de samme.

Funktioner og indstillinger: 

Easy Note + 2do er som sagt en note-app med mange muligheder for selv at tilpasse hvordan dine noter skal se ud og arrangeres. Du kan oprette mapper i forskellige farver, og du kan sætte en kode på de mapper du ikke vil have konen til at se (f.eks regningen fra den Irske). Du kan tilføje billede, lyd, eller video til alle dine noter, og du kan selv bestemme skrifttype og baggrundsfarve. Der er selvfølgelig mulighed for at sætte alarmer til samtlige noter. Der er mulighed for at tage backups til SD-kortet.

På de mapper du opretter kan du selv bestemme farve samt ikon, og du kan også oprette Todo lister med kryds af funktion.

Easy Note er intergreret med Google docs med disse funktioner:

 • Backup af dine noter via din Android mobil/Tablet til Google docs.
 • Gendan alle dine noter fra Google docs.
 • Importèr noter fra Google docs.
 • Exportèr noter til Google docs, så har du en backup.
 • Synkronisèr noterne med Google docs.

Du har mulighed for at sende dine noter (afhængig af hvad du har installeret) via:

 • QRdroid           
 • Dropbox
 • Bluetooth           
 • E-mail
 • Facebook
 • Gmail

Brugervenlighed: 

Det er nemt at se forskel på de forskellige mapper, og det er nemt at oprette nye mapper eller dokumenter. Der er også en Quick memo funktion hvor du kan tegne eller skrive med fingerspidserne. Denne funktion er ubruelig til det den er tiltænkt, men Marcus “elsker at tegne på fars telefon”, så den har dog en funktion. Når man skal oprette nye ting på sine check-lister/Todo-lister, så kræver det 4 klik med fingeren hvilket er ret mange i forhold til andre apps med samme kernefunktioner. Der er heller ikke mulighed for at afkrydsede ting kommer sidst i rækken osv, som Note everything har det.

Når man åbner en mappe får man et godt overblik over de noter man har deri. Noterne ligger nemlig som et stykke A4 papir på dit skrivebord, så det er hurtigt at finde det du skal bruge.

Noget af det fedeste ved denne  app, er at du selv kan ændre tekststørrelse og udseende. Baggrunden er også efter eget valg.

Praksis: 

Som sagt så virker Todo-listen ikke optimalt. …..altså den virker fint, det er bare unødvendig bøvlet at skulle skrive “mælk” på listen. Hvis du smider en widget ud på din startskærm så sparer du et klik, og det hjælper da lidt på det. I Føtex er der dog andre apps der er mere funktionelle når det kommer til at optimere din indkøbstur.

Èn af grundene til at jeg ikke valgte denne note-app for et halvt år siden var, at når man klikkede sig ind under “alle noter”, så kunne man se de noter de lå i mapper med kode på. Dette er nu fixet.

Jeg kan godt lide at man sætte kode på en hel mappe, og ikke bare på enkelte noter. På denne måde kan man have flere noter (hemmelige), og tilgå dem allesammen uden at skulle indtaste kode hver gang.

Synkroniseringen med Google docs. virker også fint. Man kan bare ikke hente alt det man vil, men kun txt noter som er oprettet i Easy Note + 2do (det var ihvertfald tilfældet her).

App`en kører stabilt, og alarmen ringer når den skal, og der har ikke været et forceclose i den tid jeg har haft den nede. 


Her kan du hente den gratis app: 

AndroidMarket_ikon_50  Easy Note + 2do 
Android_market_PC  Easy Note + 2do 
Easy_note__2do_Android_QR

Konklusion:

Hvis du mangler en note-app der giver dig et godt overblik med mange muligheder for tilpasning, så prøv Easy Note + 2do. Interfacet er helt i top, og den kører generelt godt. Du har mulighed for at vedhæfte et enkelt billede eller en video hvilket jo kan være smart i nogle tilfælde. Det er et kæmpe-plus at du kan oprette mapper, og at du kan bestemme farven på dine noter. Det gør det nemt hvis du har mange noter. Selvom jeg ikke giver den de bedste karakterer synes jeg alligevel at den skal med listen over de bedste gratis Android apps, samt de bedste Android betalings apps. Det synes jeg på grund af interfacet der virkeligt tiltaler mig. Det er også meget fedt at man kan bruge den i Landscabe mode (på langs).

Min vurdering: 3,5/5 

Testet version: 2.0 

Android-penge  Cirka 17 kr.

Her kan du hente betalings-app`en:

AndroidMarket_ikon_50  Easy Note + 2do Pro
Android_market_PC  Easy Note + 2do Pro 
Easy_note__2do_pro_QR

Easy_Note__2do_Android_1 Easy_Note__2do_Android_2
Easy_Note__2do_Android_3 Easy_Note__2do_Android_4
Easy_Note__2do_Android_5 Easy_Note__2do_Android_6

Brugervurdering af Easy Note + 2do: 

(4) kommentarer
 1. Fik pludselig den ide selv at søge på nettet på tabletten. Der kom et hav af link frem. Jeg prøvede dem alle og havnede de mærkeligste steder. Pludselig var heldet med mig og har nu fået den ned på Tabletten. Hvorfor den er udgået står hen i det uvisse.

 2. Hej Høy. Jeg er grædefærdig. Easy Note findes ikke mere. Jeg har engang haft den men den er åbenbart røget ud ved en opdatering. Meget tyder på, at det lige er den jeg har brug for. JEG TÆNKTE hvis du har den ? så må du også have en e-mail adr til den så kunne man måske skrive til ham og få/købe en. Måske tåbeligt spørgsmål, men man kan vel ikke kopierer den du har vel.? God tur til Legoland, det er et dyrt sted du har valgt. Hilsen Buch

 3. Halløjsovs Mathilte…Du skal finde et tomt spot på en af dine startskærme og hold fingeren inde på skærmen i to sekunder indtil der popper en skærm op. Her kan du vælge widgets eller genveje, afhængig af hvad du vil have. Du kan prøve dig frem for at se hvad du har brug for. Nu finder du Easy Note og trykker dig videre indtil du finder den note du vil have…..mener at der er lidt flere muligheder hvis du vælger en genvej i stedet for en widget.

 4. Hej. Har lige købt og downloadet denne ellers skønne notesblok, Easy Note + 2do på min SonyEricsson Xperia mini pro, —- MEN i min menu, når jeg har håndskrevet en quick memo, så står der IKKE hverken View eller Shortcut i menuen, men kun Color, Clear, History og Save, hvilket betyder at jeg ikke kan få lagt disse memos ud på min Startside! Er der nogen der kan hjælpe mig her? På forhånd tak Mathilte :kys:

Skriv kommentar
account_circle
email