Skærm: Xperia Z vs Xperia Z Ultra

Sammenligning af skærmene på Sony Xperia Z og Xperia Z Ultra.

Da vi i sin tid anmeldte Sony Xperia Z gav vi den ret gode karakterer (faktisk så gode at jeg blev nødt til at erhverve mig et eksemplar), og hvis skærmen havde været bedre ville den have fået topscore.

Sony valgte at smide en LCD-skærm i den, og trods at skærmen med sin fulde HD opløsning er virkelig flot, mangler der lidt farver og synsvinklen er ikke god, hvis vi sammenligner skærmen med andre topmodeller som du kan se i videoen herunder (eller spring over videoen for at komme til sagen) hvor Xperia Z`s skærm bliver sat i forhold til skærmene på Samsung Galaxy S4 og HTC One. Du kan læse en lidt dybere artikel om de 3 skærmtyper her.

Videoen kan afspilles i HD.

Sony Mobile har så lyttet til forbrugerne, og på deres første phablet Sony Xperia Z Ultra er der hvad de kalder en trilumios-skærm, og sammenlignet med skærmen på Xperia Z (se billederne herunder) er det tydeligt at farverne er forbedret.

 – Skærm: HTC One vs Sony Xperia Z Ultra 

Xperia Z Ultra kommer med en 6,4″ skærm og en 2.26 GHz Snapdragon 800, og du kan bruge lige fra tandstikkere til enden af din blyant til at skrive på skærmen med.

 – Sony Xperia Tablet Z test

Xperia Z Ultra kommer til at konkurrere imod bla. Samsung Galaxy Note 3 og HTC One Max.

På billederne ses Xperia Z (som du iøvrigt har kunne opdatere de sidste 14 dage hvis ikke du har gjort det) til venstre og Xperia Z Ultra til højre.

XZUUvsXZ 1

 XZUUvsXZ 2

 XZUUvsXZ 3

 XZUUvsXZ 7

Via Xperiablog  

(5) kommentarer
  1. Jeg er tilfreds med min note 2 og jeg skal investere i note 3 uanset pris. Alt spiller bare stadig på min note 2 og har vel haft den godt og vel snart et år nu 8)

  2. jeg har tænkt på det samme men jeg tror at jeg venter til samsung kommer med den note 3. min mand sværger til samsung så hvis jeg skal have en chance for at få en ny mobil til VUC så er det nødt til at være en samsung 😛

  3. jeg har xperia z nu og jeg kunne godt bruge en større skærm til når jeg sidder i skolen. problemet er at jeg ikke har råd til at have både en smartphone og en tablet så jeg overvejer kraftigt at investere penge i ultra Z %: %: hvornår har i en test klar af den?

Skriv kommentar
account_circle
email