Skærm: HTC One vs Sony Xperia Z Ultra

Sony Xperia Z Ultra ses her side om side med HTC One, og det er tydeligt at Sony har forbedret skærmen på Xperia Z Ultra i forhold til den originale Xperia Z. 

Trods at vi var rigitg glade for Xperia Z da vi anmeldte den, så er farverne og synsvinklen på skærmen ikke den bedste.

Det blev især tydeligt da vi lagde Xperia Z op side om side med Samsung Galaxy S4 og HTC One i en skærmtest (tryk på linket herunder for at læse om forskellende på skærmene), og Sony har da også forbedret skræmen på deres første phablet, Xperia Z Ultra.

 – Skærmtest: Samsung Galaxy S4 vs HTC One vs Sony Xperia Z  

Herunder ses HTC One i midten og Xperia Z til højre (kan ses i HD), eller du kan fortsætte direkte til billederne under videoen.

Sat op imod Xperia Z`s LCD, er Xperia Z Ultra`s Triluminos-skærm (ihvertfald på billederne herunder) både stærk på farver, samt er synsvinklen er så god at den faktisk ikke blegner i forhold til HTC One`s LCD 3 skærm (som skærmen på Xperia Z gør, især fra siderne).

 – HTC One test

Billederne viser tydeligt at HTC One, der seriøst har en fantastisk skærm, kommer til at få skarp konkurrence mod Sony´s Triluminos skærm.

 – Sony Xperia Z Ultra videoer

Du kan se flere skærmtests under vores Android vs Android sektion.

XZU-v-HO 2-640x480

XZU-v-HO 3-640x480 

XZU-v-HO 5-640x480

 XZU-v-HO 7-640x480

 XZU-v-HO 8-640x480

Via Xperiablog 

(3) kommentarer
  1. HTC One er nu også ret frisk. jeg er gået fra samsung til htc da jeg var træt af deres plastik og indtil videre har jeg ikke fortrudt det

  2. Jeg vil have mog den der xperia z ultra. jeg har xperia z nu og er lidt glad for den så jeg tør godt at fortsætte med sony selvom jeg havde mine bange anelser da jeg købte z.

  3. Den er nu også ret lækker, men jeg har kastet min kærlighed på LG G2 og kan ikke rigtig bestemme mig for hvolken jeg skal have. Nu kommer Note 3 jo også snart og jeg vil gerne have en monster-skærm 😛

Skriv kommentar
account_circle
email