Det officielle salg af Samsung Galaxy S 3 er startet

I går startede salget af Samsungs nye flagskib, som i forkortelse bliver kaldt SGS3.

En anden rigtig interessant Android mobil der også i går meldte ud at den nu var blevet tilgængelig her i landet, er den nye LG Optimus 4X HD, der efter min mening er en lige så værdig konkurrent til SGS3 (Samsung Galaxy S 3), som HTC One X.

SGS3 kommer med nogle nye funktioner, som f.eks at den skal kunne forudsige dit næste træk, og holde øje med om dine øjne er lukkede eller åbne osv. Du kan læse mere om funktionerne i artiklen om lanceringen af Samsung Galaxy S 3.

Markedsføringen af SGS3er den hidtil største i Samsungs historie, og mobilen er lanceret i ikke mindre i 28 lande. Der er meget unødvendigt snak om at det er en kommende “iphone-killer”, og analytiker, Francisco Jeronomi fra analysehuset IDC, udtaler at:” Galaxy S III er en reel udfordrer til den kommende iPhone. Den vil sandsynligvis blive en af de mest solgte smartphone-telefoner i år”. 

Læs også: Samsung Galaxy S 3 opsummering.

Kilde

(4) kommentarer
  1. Jeg har bestilt den med 16 GB, den er dyr nok i forvejen og min S2 har også kun 16 GB og det virker helt fint for mig.

    Og naturligvis har jeg bestil den i Hvid. Høre faktisk flere og flere rund omkring, som siger, at sort er ved at være kedelig. Og jeg synes den sorte model, eller dark blue ser endnu mere plastik agtig ud. 🙂

  2. Fåes kun i hvid og 16 gigabyte mange steder da Samsung ikke kan følge med :(. Vil have den i blå og 64 GB

Skriv kommentar
account_circle
email