Samsung Galaxy S 3 – mobilen der både ser og hører dig

Den nye Samsung galaxy S 3 holder øje med dig og ved hvornår du kigger på skærmen med “Smart Stay”. 

Jeg skriver imens jeg ser Samsungs Mobile Unpacked, så tilgiv mig hvis der mangler lidt info. Under hele eventet har jeg taget screenshots på computeren for at kunne give jer lidt billeder. Samsung har gjort rigtig meget ud af det her event, og der var både symfoniorkester og gratis drinks.

 Første gang verden ser Samsung Galaxy S 3

Samsung_Galaxy_S_3_1  

Samsung_Galaxy_S_3_indledning 

Som i kan se er der mange mennesker  

Samsung_Galaxy_S_3_billede_2  

Samsung_Galaxy_S_3_billede_1  

Samsung_Galaxy_S_3_billede_4 

 • Samsung Galaxy S 3 ved at hvis du hæver den op til øret imens du er ved at skrive en SMS, at den skal ringe op til personen du er ved at skrive til. 
 • Når du browser dit galleri kan den ved hjælp af ansigtgenkendelse stille dig direkte til vedkommendes Facebookside.
 • Der “Picture in picture”, du kan skrive en SMS, og samtidig se “Avengers”.
 • Der er masser af tilbehør som trådløs opladning, dockingstaion, samt et flip-cover.

 

Samsung_Galaxy_S_3_billede_6 

Den forstår du taler til den (den forstår 8 sprog, dansk er ikke en af dem) og kan skrue op og ned for volumen ved at du beder den om det. Samsung gjorde meget ud af at fortælle hvor intelligent Samsung galaxy S 3 er, så det glæder jeg mig til at se. Den skulle kunne “se” at du kigger på skærmen med åbne øjne, således at skærmen ikke slukker hvis den når til timeout-punktet.

Specifikationer:

 • 4,8″ skærm
 • 8 megapixel kamera
 • 8,6 mm tynd og en vægt på 133 gram
 • Super HD Amoled skærm
 • Batteri på 2100 mAh
 • Ice Cream Sandwich
 • 16/32/64 GB intern hukommelse
 • Kan tage 20 fotos i streg

 

Samsung Galaxy S 3 vil blive sat til salg i Europa den 29. maj. 

Samsung_Galaxy_S_3_billede_7

Den vil komme i to farvevarianter

Samsung_Galaxy_S_3_billede_8

(12) kommentarer
 1. Jeg har netop igen skrevet til dem for at få en udtalelse, jeg får virkelig mange henvendelser angående præcis det problem…

 2. Da jeg for et par måneder siden skulle skifte min HTC Wildfire ud med en mobil med mere hukommelse, var overvejelsen mellem HTC One X eller Samsung Galaxy S III, og jeg valgte S III’eren alene ud fra muligheden for at installere et 64 GB kort.
  Nu er Samsung nok lige glade med min opfattelse, men i min bekendtskabkreds anbefaler jeg ikke køb af Samsung Galaxy S III, tværtimod, og mit næste køb bliver ikke Samsung.I første omgang får det betydning for køb af tablet.

 3. Jeg har været i kontakt med samsung angående en udtalelse, men de har ikke ville udtaler sig (de har ihvertfald ikke gjort det), jeg har det samme problem på min tab..

 4. Når Samsung Galaxy S III virker, så virker den umiddelbart meget fin, men mobilen er gået fuldstændig død 4 gange, hvor den har ligget til opladning, og hvor det har været nødvendigt at tage batteriet ud og montere igen og derefter genstarte. Det samme er sket en 3 – 4 gange helt tilfældig.
  Andet steds har jeg brokket mig over, at godt nok kan man sætte et SD kort på op til 64 GB i telefonen, men det er i høj grad med begrænset anvendelse.
  Telefonen er født med et SD kort på p. t. 16 GB, og der kan derudover installeres et externt SD kort på op til 64 GB, men man kan ikke flytte apps fra SD kortet til extSd kortet, hvilket er et ret stort problem, da den software, telefonen er født med, og de apps man selv installerer, hurtigt æder af SD kortets hukommelse.
  Kontakter jeg 3.dk, hvor jeg har købt telefonen, eller Samsung, så får man ikke noget fornuftigt svar, og det eneste Samsung lover er, at forholdet ej heller bliver ændret.

 5. Ja, men jeg tror ikke at den er helt lukket…forstået således at jeg tror der er en lille mulighed for at den kommer på et tidspunkt…ellers vil det undre mig meget da 🙂

 6. Man kan undres, at der ikke også kommer de andre udgaver. At vi kun får 16 GB udgaven…

 7. Iflg mobilsiden, så er det kun 16 Gb som kommer til landet…..

  Hehe Morten, endnu en gang skal der overvejes… Det evige problem hvert år 8)

  Ingen tvivl, fed mobil…. Men jeg har ikke fortrudt, One X bliver hos mig 😉

 8. Venter på at jeg kan hapse en 64 GB, for de der 16 der er i min SGS2 er bare ikke nok >.< Har været nød til at smide et 32 GB SD kort i som ryger med over i SGS3'eren

Skriv kommentar
account_circle
email