LG Optimus 4X HD er klar til køb

Fra og med juni kan du erhverve dig et eksemplar af LG Optimus 4X HD.

Som vi før har nævnt var LG de første med en Dualcore Android mobil, nemlig LG Optimus 2X. De skulle have været først med en quadcore også, men HTC slog dem lige på stregen med annonceringen af HTC One X. Det er da også ligemeget tænkte LG, så laver vi da bare en monstermobil med monsterspecs ala 2 GB RAM, og døber den LG Optimus LTE 2

LG har også haft gang i det rigtige med PRADA Phone by LG 3,0, og nu har så atter en supermobil i LG Optimus 4X HD.

LG skriver i pressemedelsen:

“Inde i telefonen sidder en NVIDIA Tegra 3 1,5 GHz quad core-processor. Skærmen er en 4,7 tommer stor True HD IPS, som selvfølgelig har en HD 720p-opløsning. Den store skærm sikrer den bedste oplevelse med høj opløsning samt en klar og fantastisk farvegengivelse. Optimus 4X HD leveres med 16 GB intern hukommelse og Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Udover den hurtige ydeevne kan Optimus 4X HD prale af sit kraftige batteri på 2150 mAh, som takket være LGs SIO+-teknologi genererer en imponerende batterilevetid. Kameraet på 8 megapixel har en LED-blitz og avancerede funktioner, som giver en komplet multimedieoplevelse. Telefonen har et elegant design, hvor kanternes design gør telefonen æstetisk tiltalende, samtidig med at den ligger godt i hånden.

LG arbejder også på at skabe en brugeroplevelse i topkvaltiet ved hjælp af innovative funktioner i grænsefladen. Et eksempel på dette er Quick Memo™, som gør at man let kan tegne, male eller skrive notater på skærmen, når som helst og hvor som helst. Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er et enkelt tryk på en knap, og derefter kan resultatet gemmes som et billede eller deles via sociale medier, e-mail eller MMS.”

Prisen vil ligge imellem 3499 – 3999 kroner inklusive moms.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email