Samsung Galaxy S 3 – opsummering

Det jeg ikke fik med fra mine noter i forrige artikel, samt lidt ekstra.

Hvis ikke du har set den, så læs artiklen om lanceringen af Samsung Galaxy S 3. Der er billeder fra den store event, samt lidt info. Jeg vil ikke skrive en ny artikel hver gang der lige er lidt nyt om den nye mobil, så jeg samler lidt her som jeg ikke fik med i går.

En ting som jeg ikke fik med var at Dropbox og Samsung, ligesom HTC og Dropbox gjorde det, er gået sammen om at give os to års gratis 50 GB plads i skyen ved køb af en Samsung Galaxy S 3.

Nogle af de fede detaljer vi kan se frem til er S-beam, som ses demonstreret i videoen nedenfor:

Specifikationerne, som i kan læse lidt om i den forrige artikel om lanceringen, er ikke særlig prangende eller overaskende, ihvertfald ikke for “the geeks”. Samsung har gjort rigtig meget ud af at prøve at skabe harmoni onkring brugeroplevelsen, og der blev ligeledes afspillet rindende vand under lanceringen, for at give et bedre naturligt indtryk af Samsung Galaxy S 3, der er “inspired by nature”.

Især “Smart stay”, der gør at mobilen holder øje med om dine øjne er åbne eller lukkede, glæder jeg mig til afprøve i praksis. Èn ting er at de afprøver det på scenen,noget andet er hvordan det virkelig fungerer i vores dagligdag.

Du kan forudbestille et eksemplar ved 3 lige nu.  

Skriv kommentar
account_circle
email