Clean Master Phone Boost – vedligehold din smartphone med gratis app

thumb clean-master-phone-boost

Med Clean Master har du både antivirus og booster i en enkelt applikation.

Et problem der altid har været til stede på vores smartphones er for lidt hukommelse.

Selv om vi ikke længere kun har 112 MB til rådighed til apps som f.eks på HTC Desire, så er både spillene og applikationerne blevet større i og med at hardwaren er blevet bedre.

Ud over det er kameraene i vores smartphones også forbedret hvilket betyder at filerne fylder mere.

 – Hvordan får jeg mere hukommelse på min Android

Heldigvis har vi i dag mulighed for at gemme vores videoer og billeder i skyen, samt på nogle enheder som f.eks Sony Xperia Z3 er der ydermere mulighed for at isætte et micro SD kort.

Det er dog ikke alle mobiler der understøtter dette, og selvom du ikke brugte dit kamera ville din hukommelse på mobilen stadig blive mindre da både browseren og spil, apps mm cacher filer i hukommelsen.

Nogle spil sletter heller ikke alle data når du afinstallerer dem, og det fylder også.

Du kan manuelt godt gå ind og rengøre din cache, men vi er stødt på en applikation, Clean Master Phone Boost, der gør det nemmere for dig at udføre arbejdet.

 – Sådan booster du overgangene på din Android på 2 minutter

Ud over at rense cache er der også indbygget antivirus i app`en, og den scanner alt det du downloader for snavs. Vi har ikke testet hvor troværdig antivirus-delen er.

En anden nyttig funktion er at den holder øje, uden at bruge meget batteri, med om CPU`en i din smartphone bliver for varm, og gør den dette får du en besked herom, samt mulighed for at fixe problemet.

 – Hvordan laver jeg en kode til betaling på Google Play?

At holde temperaturen nede er med til at forlænge levetiden, om ikke andet så en lille smule.

clean-master-1Den virker faktisk

Der findes masser af applikationer der tilbyder lignende funktioner som denne, og vi kan af gode grunde ikke prøve dem alle sammen.

Grunden til at vi fremhæver denne applikation er at den rent faktisk virker og har vist sig at være ganske nyttig, men det kunne lige så godt have været en af de andre apps der tilbyder samme funktioner.

 – Sådan gemmer du nemt et kort til offline brug i Google Maps

F.eks har jeg tjekket temperaturen på CPU`en hver gang at Clean Master Phone Boost er poppet op med en advarsel om at der kører en app i baggrunden imens skærmen er slukket der er skyld i at den bliver varm, og ganske rigtigt så har temperaturen hver gang været oppe på de 50 grader.

Jeg har også tjekket den interne hukommelse før jeg har slettet affaldsfiler og her gør den også arbejdet godt og jeg har ikke stødt på “opdigtede filer” der skulle få app`en til at fremstå bedre.

Bemærk: kun slet det du ved hvad er.

Så har du brug for en gratis app der hurtigt kan frigøre hukommelse, samt holde lidt øje med hvad der sker i din smartphone kan vi anbefale denne.

Du kan hente Clean Master  gratis via Google Play

Herunder en hurtig gennemgang af brugerfladen i videoen. 

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum.

(7) kommentarer
    1. men hvad er problemet egentlig? de skriver i historien at det lie så godt ku være en af de andre apps der kan der kan det samme og at det er tilfældigt at det lie er den her de skrive om. ellers smid Høy en mail.han plejer at være go til at bruge det vi sender ind jeg har nemli sendt noget ind et par gange 😛

  1. Er den ikke et afkog af 360 mobile safe?
    Og alle (?) der har mobil med sd kort har vel en app2sd lignende app, som du tømmer cache med…
    Et tysk velrenommeret firma, der udelukkende tester sikkerhed på elektronik, har desuden givet 360 topkarakterer for AV delen.

Skriv kommentar
account_circle
email