Android 5.1 Lollipop bringer brugerprofiler med sig til Samsung Galaxy S6/Edge

thumb sgs6-screenshot

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge vil få mulighed for brugerprofiler i Android 5.1 Lollipop.

Android 5.0 Lollipop har givet os flere nye sikkerheds-muligheder og personligt bruger jeg især Smart Lock og muligheden for at oprette brugerprofiler.

Sidstnævnte er især nyttig hvis du benytter din smartphone til både erhverv og privat, eller hvis du har mindre børn der en gang imellem skal låne din mobil.

 – Hvordan kommer jeg igang med Smart Lock?

Desværre har Samsung valgt at fjerne muligheden for at oprette brugerprofiler i deres version af Android Lollipop, så alle med en Samsung smartphone eller tablet der kører Android Lollipop har altså ikke mulighed for dette.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Ifølge hjemmesiden SamMobile, der via deres insider hos Samsung ofte får gode tips og læk, bliver det bekræftet at brugerprofiler vil være at finde i Android 5.1 Lollipop til Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, når opdateringen på et tidspunkt er klar til at blive udrullet.

 – Samsung Galaxy S6 test

SamMobile har nemlig fået fingrene i en tidlig version af Samsungs Android 5.1 Lollipop til SGS6 og Edge og selvom de skriver at der endnu er en del fejl i den, så vil der komme mulighed for at kunne låne din mobil ud til dine gæster uden at skulle bekymre sig om at de ser nogle private billeder fra julefrokosten (du ved, der hvor sekretæren sidder på dit knæ og synger “kender du den om Rudolf”, eller læser nogle SMS´er de ikke skal (du ved, de SMS´er hvor du inviterer sekretæren til julebal).

Opretter du f.eks en brugerprofil til din søn kan han nemlig ikke bruge de apps og spil som du har installeret og bruger til daglig. Han får simpelthen sin “helt egen mobil” og skal selv installere spil og apps for at komme igang.

Du kan læse vores guide til brugerprofiler i Android Lollipop her

Vi ved på nuværende tidspunkt ikke noget om hvornår Samsung ruller Android 5.1 Lollipop ud til SGS6/Edge, og vi ved heller ikke hvilke andre Samsung smartphones og tablets der vil modtage opdateringen.

 – Samsung Galaxy S6 Edge test

NB: Husk at du netop nu kan spare 150 DKK på vores Invisible tilbehørspakke til Galaxy S6 som består af den originale trådløse oplader, et transparent Puro cover, samt original skærmbeskyttelse via AppsAndroid shop

Sidder du med en Galaxy S6 eller en Galaxy S6 Edge og har brug for at kunne oprette brugerprofiler her og nu, så har vi i videoen (med dansk tale) herunder fundet et alternativ der muligvis kan bruges i nødstilfælde. 

Har du brug for hjælp er du velkommen i vores Samsung forum.

Kilde 

(2) kommentarer
    1. Vi havde faktisk sammensat 2 pakker til Edge i sidste uge, men desværre kunne producenten ikke følge med efterspørgslen af noget af indholdet i pakkerne, så vi er nødt til at vente til at det igen kommer på lager. Jeg ved ikke præcis hvornår det bliver, men jeg vil da lige undersøge det nærmere og så vender jeg tilbage til dig igen.

Skriv kommentar
account_circle
email