Bliver Nexus 5 en billig version af LG G2?

Først var det LG, så var det Motorola, og nu er det atter LG der ifølge rygtebørsen skal producere den femte Nexus smartphone i samarbejde med Google.

Rygterne har i lang tid svirret omkring at det atter er LG der er udvalgt af Google til at producere den næste Nexus smartphone. 

Efter at Google introducerede Moto X var der nogle spekulationer i retning af om Google selv ville producere den femte Nexus mobil (Google ejer Motorola Mobility), men ifølge kinesiske Mydrivers er LG igen tilbage i søgelyset som Google`s samarbejdspartner.

Ifølge rygterne vil Nexus 5 blive en kopi af LG G2, blot med lidt dårligere specifikationer så prisen kan holdes nede.

F.eks skulle Nexus 5 komme med en Snapdragon 600 processor, hvilket er et skridt nedad i forhold til den Snapdragon 800 der sidder i LG G2.

 – LG G2 – hvad fik vi og hvad siger i?

Skærmen skulle, ligesom på G2, være 5,2″ og i fuld HD.

Det er ikke nogen overraskelse at en Nexus smartphone bliver bygget efter en anden mobil. Den nuværende Nexus 4 er ligeledes produceret af LG, og er en klon af LG Optimus G.

Vi kender endnu ikke den danske pris på LG G2, men hvis der er hold i rygterne og Nexus 5 kommer med dårligere hardware, så må vi gå ud fra at prisen bliver sat lavere end den på LG G2. LG G2 (tror vi) kommer til at koste under 4000 danske kroner.

 – LG G2 – specifikationer og hands on fra New York

Billedet herunder er fra New York hvor AppsAndroid.dk var med til lanceringen af LG G2.

LG G2 new york 1

Via Rasmus Jørgensen 

(11) kommentarer
 1. Optimus g er nok den mobil jeg har været mest glad for men jeg vil gerne prøve en ren Android så det passer mig fint hvis det er LG der skal bakse den næste nexus sammen 8)

 2. Kunne godt overveje Nexus 5 men hvis ikke den kommer med det sidste nye hardware (det har jeg svært ved at tro at den ikke gør) så er der ikke meget fidus i det synes jeg 🙁

  1. Jeg er helt enig. det virker meget mærkeligt hvis google skulle gå på kompri med hardwaren på sådan noget som en nexus 😛

 3. tvivler altså på at G2 kommer til at koste under 4000 spir. Nexus 5 prøver de nok at gøre billigere men så er det kun fordi at G2 ikke bliver det 😛

 4. G2 vil jeg have også. jeg har længe ventet på at der kom en smartphone med en skærm der er imellem 5 og 6 tommer og det er den jo. og så er den fed også og det er jo bare et plus og hvis lg sætter prisen ned på den ligesom ved optimus g er det jo endnu bedre men jeg vil have den uanset hvad prisen er 8)

  1. Det tror jeg også at jeg vil 😛 for et år siden ville jeg ikke gerne have LG men de har oppet sig så jeg venter bare på at Høy får taget sig sammen til den anmeldelse :E:

 5. Jeg skal have den G2 og prisen er underordnet. Jeg har før haft LG one og den har jeg været glad for. nu har jeg samsung galaxy s3 men den er ved at være lidt sløv i betrækket så hvis G2 ikke bliver alt for dyr tror jeg at det skal være den 🙂

 6. Jeg tror slet ikke at det er LG der skal lave Nexus 5. Hvorfor skulle google få andre mtil det når de nu selv har muligheden? det giver ingen mening 😮 😮

 7. Jeg er også bedøvende ligeglad 🙂 G2 er nok den fedeste mobil pt og så må de for min skyld lave 10 billige kopier bare de ikke piller ved hardwaren i G2 8)

Skriv kommentar
account_circle
email