Moto X er lanceret

Motorola har lanceret Moto X, smartphonen du selv kan designe. 

Som forventet har det Google-ejede Motorola Mobility lanceret Motorola X aka Moto X, og det med en masse muligheder inkluderet når du bestiller den hvis du er til selv at designe og sammensætte dine farver osv, på dine smartphones.

Moto X er ikke en high-end topmodel der kan konkurrere med hverken Sony Xperia Z, HTC One, eller Samsung Galaxy S4, og prisen (vi kender ikke den danske pris) skulle også ligge i den dyre ende af skalaen.

Specifikationerne er dog ikke helt ringe, og vi kigger på en 4,7″ Amoled skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixels (ppi 316), en 1,7 GHz dualcore processor, 2 GB RAM, et kamera på 10 MP, og et 2200 mAh batteri.

Der er 12 GB brugbart intern hukommelse og den vil fra start have Android 4.2.2 Jelly Bean.

Pris og tilgængelighed herhjemme er endnu ukendt. 

Opdateret: Moto X vil ikke komme til Danmark.

(3) kommentarer
  1. Jeg syntes prisen er sat lidt højt i forhold til hvad man får af hardware. Men det hænger nok sammen med at det er dyrere at have mange forskellige farver og sammensætninger, som køberne selv vælger.
    I øvrigt en super fed detalje.

    Men det er lidt lige meget det hele, da den kun udkommer i USA.

    Det bliver mere spændende at se hvad Motorola ellers kan byde på når de er kommet op i gear igen.

  2. Jeg havde glædet mig til Motorola X men med de specifikationer er der nu ikke noget at råbe hurra for. At man så selv kan bestemme farver betyder intet for mig 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email