Anmeldelse af PRADA Phone by LG 3,0

 

PRADA_Phone_LG_30_test_af_skrm 

Skærmen har en opløsning på 800 x 480, og den reagerer hver gang der bliver trykket. Du skal ikke anstrenge dig på nogen måde for at scrolle i dine startskærme. Lysstyrken på skærmen er nødt til at være lidt oppe på de 40% for at skærmen er rigtig brugbar.  Det er lidt som om at der er skruet meget ned for lysstyrken, og sammen med LG`s kun sorte widgets kan hele skærmen godt virke meget mørk i det.

Skærmen er en NOVA Brightness og er beskyttet af Gorilla glas.

Farverne er lidt blege i forhold til Amoled-skærme, men klart bedre end regulær LCD. Skærmen bliver fedtet, og det er ret tydeligt at se når den er slukket at det sker hurtigt.

Efter en uge i selskab med PRADA Phone LG 3,0 er jeg dog ret tilfreds skærmen, trods overstående.

På billederne fra venstre: Samsung Galaxy S 2HTC Desire HD – PRADA Phone LG 3,0 – HTC Desire (Amoled).

Tryk for at zoome

PRADA_Phone_LG_30_test_af_skrm_1 PRADA_Phone_LG_30_test_af_skrm_2
PRADA_Phone_LG_30_test_af_skrm_3 PRADA_Phone_LG_30_test_af_skrm_5

Browseren:

Browseren er ikke crashet en eneste gang, dog kan tunge hjemmesider dog volde lidt indlæsningsbesvær. Det er nemt at tilføje og redigere bogmærker, men intet i forhold til f.eks Dolphin Browser HD, som stadig står som den bedste browser til Android.

PRADA Phone LG 3,0`s browser er både bedre og mere stabil end den vi læste om i anmeldelsen af Samsung Galaxy Nexus. Det er også nemt at kopiere tekst og åbne nye vinduer. Browseren reagerer ikke altid som jeg vil have den til at gøre det, og en genstart har ikke afhjulpet problemet.

I de sammenligninger jeg har lavet (intet videnskabeligt), da klarer browseren på PRADA Phone LG 3,0 sig faktisk udmærket sat op imod browseren på de overnævnte mobiler på billederne.

Opkald:

Ikke så meget at sige her. Lyden under samtale, samt ringetonen, kunne godt have været lidt højere. Kontakterne er fint delt op, dog under hurtigkald ville jeg foretrække farvede ikoner istedet for de hvide med sort bagrrund LG har valgt. Som altid har du mulighed for at tilføje hjemmesider og Facebook-profiler på dine kontakter, og det er nemt og hurtigt at gøre det.

SMS delen er også godkendt. Igen ville jeg gerne have haft hvid baggrund istedet for en sort med hvid skrift. Hvis ikke du er tilfreds kan du evt prøve Handcent SMS til Android. Der er både A Æ og Ø, sidstnævnte sidder dog lidt dumt for mine tykke fingre.

(4) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email