Anmeldelse af PRADA Phone by LG 3,0

Multimedie:

Kameraet tager fine billeder, dog ikke hvis personen er i bevægelse. Jeg er ikke over-imponeret over kameraret, men det gør det den skal. En fiks ting er genvejs-knappen øverst på mobilen. I forhold til tidligere Android mobiler tager PRADA Phone LG 3,0 rimelige hurtige billeder. Den kan dog ikke måle sig med Galaxy Nexus, men den er i toppen når det gælder om at fokusere hurtigt.

Du har både mulighed for at tage billede/video med bag, samt front kameraet. Front kameraet er okay, men bevægelserne er lidt slørede og langsomme.

Tryk for at zoome

PRADA_Phone_LG_kamera PRADA_Phone_LG_kameraet

 

Videodelen er nem at tilgå ved at “switche”. Når du tilgår kameraet, vender det imod dig med front-kameraet, da skal du vende det inden du kan tage det bagpå i brug. Film og videoklip kører fint.

Lyden når der afspilles musik er godkendt, du skal dog tage et par hørebøffer på hvis du vil have noget ud af det.

Praksis og UI:

PRADA_Phone_by_LG_30_test_2Der har ikke været forcecloses eller lignende i de 12 dage jeg har brugt PRADA Phone LG 3,0 som min private mobil. Når du skifter hurtigt imellem applikationerne kan der godt opstå lidt hakkeri.

Knapperne øverst på mobilen skulle jeg lige lære at ramme rigtigt med mine tykke fingre. Hvis du som mig har sandpapir på hænderne, er du nødt til lige at mærke efter en ekstra gang.

Den fysiske kameraknap er som sagt et smart træk, og i forhold til den enorme knap der sidder på HTC EVO 3D, så er den her klart at foretrække, trods den er lidt sværere at ramme.

Generelt åbner den de forskellige apps faktisk ret hurtigt. Til tider kan jeg blive helt overrasket over at den gør det så hurtigt faktisk.

LG har smidt en masse widgets med i købet, og de er brugbare. Når jeg siger brugbare, så mener jeg at du kan scrolle din email-widget, og når du trykker på ur-widgetten kommer du ind til vækkeuret som du skal osv.

Kan huske det irriterede mig ved Google Nexus S at det ikke var muligt.

LG vil opdatere PRADA Phone LG 3,0 fra Gingerbread, som den kører med nu, til Ice Cream Sandwich. Håber at jeg får mulighed for at tjekke den ud når det er gjort.

LG`s UI på den her mobilos har længe overhalet Samsung`s, og de er på vej i den rigtige retning nu.

Undskyld kvaliteten og lyden på videoen. Det bliver fikset:

PRADA Phone LG 3,0 på Youtube

 Konklusion:

PRADA Phone by LG 3,0 har imponeret mig, og jeg har brugt den døgnet rundt i testperioden hvilket er unormalt. Den sidste Android mobil det skete ved var HTC Incredible S.

Trods at specifikationerne kunne være bedre leverer LG varen med den her mobil. Både udseende og ydelse er jeg rigtig tilfreds med, og de fejl der her er nævnt er bare de “sædvanlige” ting jeg vrøvler over.

Dette er i øvrigt også den eneste mobil jeg har vist konen det sidste år, hvor hun har udbrødt:” Endelig en fed mobil “…..så må den altså være pæn.

NFC virker også som det skal.

Se også: NFC på PRADA Phone by LG 3,0.

Jeg har altid sagt at HTC Android mobiler var perfekte til begyndere da de kommer komplet med widgets og det hele. Nu kan jeg føje en mobil mere til listen, så hvad enten du er begynder eller ej, så mener jeg ikke at du går helt galt i byen med den her. Prisen er lidt i overkanten, men hvis vi kigger på hvad andre nye mobiler ligger på, så er vi deroppe.

Batteritiden er ikke noget særligt at snakke om.

5 gange benchmark med Quadrant: 2512

5 gange benchmark med Linpack: 42,763

Se alle vores Android benchmarktests.

Min vurdering: 4/5

Til prisen (4500): 4/5 

Tryk for at zoome

PRADA_Phone_by_LG_30_test_5 PRADA_Phone_by_LG_30_test_6

(4) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email