Anmeldelse af LG Optimus 4X HD

LG Optimus 4X HD specifikationer:

 • Corning Gorilla Glass
 • 4,7″ skærm med en opløsning på 720 x 1280 (ppi er 312), af typen “True HD-IPS LCD”.
 • NVIDIA Tegra 3 quadcore 1,5 GHz processor
 • 1 GB RAM
 • 12 GB intern hukommelse
 • Plads til 64 GB Micro-SD kort
 • 8 GB kamera
 • Optimus UI v3,0 (LG`s brugerflade) 
 • NFC, Bluetooth, GPS, WIFI 
 • Ice Cream Sandwich Android 4,0,3

 

Du kan zoome billederne ved at trykke på dem 


Udseende:LG_Optimus_4X_HD_test_1 

Det første jeg tænkte da jeg pakkede LG Optimus 4X HD ud, var at der i designet var en slående lighed med LG PRADA 3,0. Det gør som sådan heller ikke noget, jeg synes dog at ligheden er så voldsom at de godt kunne have piftet lidt mere tanke i designet.

Da skærmen er på hele 4,7″ er det en stor mobil, og da den i forhold til andre nyere mobiler er lidt mere firkantet i designet, kommer den automatisk til at se lidt større ud end den egentlig er.

Oven på LG Optimus 4X HD har tænd/sluk knappen, samt et 3,5 mm Jackstik (der hvor det skal være).

Under skærmen er der 3 touch-knapper, tilbage, hjem, og menu. Jeg benytter ret ofte “tilbage”, og at LG har smidt den over i højre side af mobilen er en skam. Som sagt er mobilen ret stor, og hvis du enten er et barn eller en pige (de har generelt mindre hænder end os mænd), så vil du have svært ved at betjene den med èn hånd, især tilbage-knappen.

I venstre side (når du har skærmen front imod dig) er der volume op/ned, og under bunden er der Micro USB til opladning.

På siderne har vi de forkromede “stænger”, og de er der først og fremmest for at give mobilen et pænere look, men de fungerer også som håndtag når du skal tage mobilen ud af laderen eller op til øret.

LG Optimus 4X HD er tynd og slank, og når den ligger der på bordet er det en pæn Android mobil, der dog bærer præg af lidt billighed grundet valget af materialer. Samsung har gjort samme nummer ved deres nye topmodel, Samsung Galaxy S 3, der også virker lidt billig grundet materialevalget. Både Samsung og LG kunne her lære lidt af HTC.

 

LG_Optimus_4X_HD_test_2Bras eller….

Grundet diverse ting er vi kommet bagud med anmeldelser af de nye Android-produkter, og det beklager vi selvfølgelig. Vi har desværre måtte sende et par produkter retur, og den sidste test vi lavede var af Motorola RAZR MAXX, og sat i forhold til LG Optimus 4X HD, så vinder Motorola klart i byggekvalitet.

Den virker som sådan solid nok, men det er lidt som om at alt det plastik gør at den er for blød i det. Den knirker ikke når der bliver lagt pres på siderne, men bagbeklædningen er ret nem at knipse af, sat op imod min egen Samsung Galaxy S 2, der har lidt ala det samme klik-system til bagbeklædningen.

Jeg tror at hvis den bliver tabt på et fortorv eller et lignende hårdt materiale, fra “talehøjde”, så vil bagbeklædningen i nogle tilfælde blive knipset af.

Her skal der nævnes at batteriet kan skiftes og tages ud. Det kan man ikke på efterhånden en god del Android enheder, og det er klart at som vi nævnte i testen af både Motorola RAZR MAXX og Samsung Galaxy Tab 7,7, så kan det ikke undgåes at produktet vil være mere fast og solidt når der ikke er mulighed for at tage bagklædningen af.

I mìn bog er det et kæmpeplus at kunne tage batteriet ud, især hvis mobilen fryser og du hverken kan det ene eller det andet, da er det hurtigere at tage bagklædningen af end at vente på at Android får sig taget sammen til at lukke det program der måske er skyld i forcecloset.

Opkald:

Lyden er super på LG Optimus 4X HD under opkald, og jeg har ikke oplevet at der har været udsvingninger af nogen art. SMS-delen fungerer også fint, og det er nemt at tilfæje filer som musik, lyd, eller et billede.

Ude i trafikken er lyden dog lidt lav under samtale, og det samme gælder ringetonen når der kommer et indgående opkald eller SMS. Dette har været et problem på samtlige mobiler jeg har testet, og det undrer mig at jeg stadig kan savne min Nokia 2700 Classic.

(4) kommentarer
 1. Rigtig god og grundig anmeldelse. jeg oplever ikke det problem med batteriet.jeg har strøm nok til en hel dag fra morgen til sengetid 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email