Anmeldelse af HTC Incredible S

HTC Incredible specifikationer:

 • 4″ Super-LCD skærm med en opløsning på 480 X 800.
 • RAM: 768.
 • ROM 1,1 GB (til installation af apps).
 • 1 GHz processor.
 • 8 megapixel kamera med dobbelt LED og autofokus.
 • Digitalt kompass, Afstands-sensor.
 • GPS.
 • Bluetooth og A2DP til trådløse stereohovedtelefoner.
 • 3G og WIFI.
 • Optagelse af video i 720p HD.
 • 3,5 mm Jack-stik og mikcro USB tilslutning
 • Micro SD kort, og Gorilla glas (har ikke testet hvor ridsefrit det er).
 • Frontkamera på 1,3 Mp.

HTC-Incredible-S_test_billede

 


HTC Incredible test:

 Udseendet:htc incredible test 1

Første gang jeg lagde mine øjne på HTC Incredible S, var det med lidt blandede følelser. For det første synes jeg at den bare lignende endnu en HTC Android mobil, og for det andet havde den en eller anden udposning på bagsiden som jeg absolut ikke brød mig om.

Lige nu (en uge efter) kan jeg faktisk godt lide udseendet på den, og jeg kan da godt afsløre at det er en Android mobil jeg måske ville skifte min HTC Desire HD ud med hvis muligheden bød sig.

Foran er der en 4″ SLCD skærm med højtalere oppe over skærmen, og de berøringsfølsomme knapper nedenunder. Netop disse har vi læst og hørt meget om i medierne…og netop disse burde være forbudt ved lov i de næste genarationer af HTC mobiler. Knapperne har den egenskab at de drejer sig med skærmen, hvilket åbenbart gør, afhængig af hvilken vinkel du holder telefonen på, ikke lyser lige meget op. Dette synes jeg ser dumt ud. I mørke kan de faktisk næsten være “blændende”, og det finder jeg irriterrende. Du kan uden problemer bruge telefonen, men de kan godt skære lidt i øjnene når der er bælgmørkt.

Telefonen er dejlig let, og man holder godt på den efter mine håndmål.

htc incredible test 3På siden af mobilen har HTC valgt at placere micro USB indgangen, og min første tanke var at:”hvorfor fan… har de dog gjort det”? Efter en uge med HTC Incredible S er jeg atter engang glad, især når jeg skal tage screenshots eller have Incredible S tilsluttet til computeren er det rigtig rart at det er der stikket sidder.

Jeg tror at den bliver modtaget med blandede følelser, for enten kan man lide dens udseende eller også kan man ikke. Uanset hvad så er den speciel, og det er vel et salgsargument i sig selv.

Bras eller…..

HTC Incredible S har en gummi-bagbeklædning. Da jeg først tog den op i hånden, efter at have modtaget den fra HTC, kunne jeg ikke finde batteriet. Grunden til at jeg troede at batteriet ikke var isat, er at telefonen intet vejer i forhold til min hverdags telefon, HTC Desire HD. Gummibeklædningen bagpå har selvfølgelig en stor del af skylden her.

Der er intet der knager eller knirker, og jeg synes at den virker stabil. Umiddelbart ville jeg turde at tabe den på gulvet, og jeg vil blive meget overrasket hvis den går fra hinanden på grund af det. Kvalitetsmæssigt kan den dog ikke måle sig med aluminikummet på f.eks HTC Legend og HTC Desire HD.

Skærmen:

Den 4″ store skærm er af typen Super-LCD (SLCD), den samme skærm som på f.eks Google Nexus S og  HTC Sensation. Dette er klart en forbedring i forhold til Desire HD, der jo kom med en LCD. Hvis du kigger på billederne nedenunder kan du se at forskellen på Amoled-skærmen på HTC Desire umiddelbart synsmæssigt ikke er så meget nemmere at se.

Desire HD (venstre), Incredible S (midten), Desire (højre). Tryk for at forstørre billederne.

HTC Incredible S test ny 1 copy
HTC Incredible S test ny 2

Skærmen reagerer fint på berøring, og du kan nøjes med at have den på lysstyrke 40% en overskyet dag og stadigvæk bruge telefonen uden alt for meget anstrengelse.

Browseren:

HTC`s egen version af Android browseren kører fint. Ved dobbeltklik på en tekst zoomes der ind så teksten passer til skærmen, og du kan multitouche uden problemer. Websider åbnes i en acceptabel hastighed, og når du scroller kører det fint. Jeg har oplevet to forcecloses på en uge uden nogen synderlig grund.

Bogmærke-delen er den samme kedelige og ikke særlige brugervenlige vi kender fra andre HTC Android-mobiler. Der er ikke mulighed for at oprette mapper som det ses ved f.eks Google Nexus S og Samsung Galaxy Ace.

Multimedie:

HTC har efterhånden fået proppet en masse ekstra features ind i kamera delen også. Der er flere forskellige muligheder som “sepia” og “gråskala”. Kameraet reagerer hurtigt, men nogen gange tager det lidt tid at zoome ind på objektet før du kan trykke på udløseren. Ved et tryk på skærmen kan du fokusere. Jeg synes at både kamera og video-optager delen er okay…nu køber man jo ikke en mobiltelefon for at erstatte sit kamera eller video kamera.

Se kameratesten HTC Incredible S vs HTC Desire vs HTC Desire HD.

Tryk for at forstørre billederne
HTC_Incredible_kameratest_1 HTC_Incredible_kameratest_2

 

Når du bruger musikafspilleren har du nu mulighed for at trykke på menuj og søge på Youtube efter videoen til den sang du er ved at høre. Dette fungerer godt. Lyden er god…i forhold til tidligere HTC mobiler. Jeg tror ikke at jeg har hørt en bedre lyd på en HTC mobil end på HTC Incredible S. Den er ikke for skinger, og du kan spille forholdsvis højt. Den har en anelse metallisk klang over sig, men det generer ikke mig synderligt.

Der er et par indstillingsmuligheder når du har sat en højtaler til telefonen.

Udover det er der selvfølgelig HTC`s fede widgets, så du kan få afspilleren ud på skrivebordet.

Læs anden del og konklusionen.

(33) kommentarer
 1. ja 🙂 incredible er den først og den har en bedre skærm og lidt andre bedre ting, men der er ikke den store forskel på de 2 syntes jeg.

 2. Jeg skriver stadig ikke hurtigt på min HTC desire HD, men man kan få mange skriveprogrammer, jeg bruger swiftkey, som gætter mine sætninger 🙂 Alle smartphones holder ikke godt batteri, så det er ikke specielt for HTC telefoner 🙂 Sensation kommer i starten af næste måned, der er også en artikel om den på forsiden, så jeg synes bestemt du skal overveje den 🙂

 3. Jeg ville tage sensation, men det er jo bare mig 🙂 Hvad vil du have af hardware etc.? hvis incredible koster 4000 og sensation koster 6-700 mere, så KLART sensation.

  1. Ja okay, det er bare meget lang tid at vente, når man render rundt med en nokia 3310…..
   Jeg vil bare gerne have en, som er hurtig at skrive på, men samtidig også har nogle fede detaljer og specifikationer som gør den mere interessant.. Men jeg hører at HTC’s mobiler ikke holder så godt batteri??

 4. Hey!

  Jeg er VIRKELIG i tvivl, og håber derfor i kan hjælpe mig..

  Hvad skal jeg vælge:
  HTC Desire HD eller HTC Incredible S? – Eller skal jeg vente helt med at købe til Sensation kommer??? 😉

 5. Så er den røde bestilt………. (heldige asen, altså fruen) for jeg skal vente lidt endnu, inden min kommer og i mellem tiden kan hun blærer sig med sin fede mobil 😀

  Mon ikke jeg får lov til at lege lidt med 😛

     1. OK. Regner med at du smider en kommentar eller lignende, så jeg kan høre hvad i synes om den. Efter at jeg har haft den i de 14 dage hvor jeg testede den, da må jeg sige at det er den eneste Android mobil jeg ville skifte min DHD ud med. Hvis skærmen bare lige havde været 4,3″, da jeg har en tommelfinger på størrelse med et grantræ.

 6. Så er fruen faldet for Incredible S…. Hendes helt store problem er nu, skal den være sort eller rød!! 😀

  1. 😆 Jeg tror, trods det at hun er en kvinde, at hun skal tage den sorte. Jeg tror at den røde bliver for piget for hende i længden. Rigtig fedt valg. Hvis hun synes at den er lidt stor, så er der jo også Desire S.

   1. Enig.. hun synes den røde er flot, men at den sorte ville være pænest i længden.
    Vi prøvede den i Hillerød, hvor hun synes Incredible var klart federe end Desire S 🙂

    1. Jeg har i formiddags også haft dem begge i hænderne, og Jeg er absolut ikke i tvivl heller. Hvis hun mangler hjælp kan du jo henvise hende til forum 😉

 7. Hej, jeg er ikke sikker om jeg skal vælge en, htc incredible S, eller en htc desire S, hvad syntes du jeg skal vælge?:)

  1. Hey Hey 🙂
   Jeg ville umiddelbart vælge Incredible pga design og lidt større skærm… specielt designet synes jeg er fedt 🙂

  2. Jeg ville nok også, som Klintø skriver, vælge Incredible S. Specifikationmæssigt er der ikke meget forskel på de to mobiler. Incredible S har bedre opløsning i kamera og en større skærm. Den er så til gengæld nogle hundreder kroner dyrere. Det undrer mig at nogle anmeldere kan give HTC Desire S topkarakterer, og ikke give Incredible S. Uden at have haft Desire S i hånden, kan jeg sige at benchmark vil vise det samme. De har samme slags skærm, samme CPU, samme antal RAM, samme antal ROM, de har begge Android 2,3 osv. Jeg ville tage Incredible S på grund af den større skærm. Du skal være opmærksom på at Incredible S har den bule på bagsiden, det er ikke alle der kan lide den (vi her på siden kan). Det du skal vælge på, er hvilken telefon der størrelsesmæssigt ligger godt i hånden på dig. Hvis du har mulighed for det, så gå ned i butikken og se dem live. Lad os høre hvad du beslutter dig for 😆

 8. Egentlig en god debat, batteri/levetid… men så alligevel ikke, for den kommer aldrig til holde mere end 2 dage (mit bud), af den simple årsag, at det er en Smartphone!
  En slags formindsket Netbook, som kan det hele på den halve tid… og hvem har en Netbook, som kan holde mere end bare en dag?? Ved godt at man ikke bare kan samligne dem, men men…

  1. Det skal lige siges, at jeg altid har en oplader ved min side… hjemmet, bilen og kontoret 😀
   Men min Desire holder gerne 2 dage, men oftes kun en dag… hvis der skal leges 8)

  2. Jeg er helt enig med dig. Det kunne dog være interressant at få et seriøst svar på hvorfor producenterne så dog ikke bare giver os et større batteri…det ville også give dem bedre omtale. Jeg tror bare at svaret fra deres side er :”penge”. Vi må håbe at der kommer en ny teknologi på et tidspunkt 😉

 9. Jeg venter til HTC kommer med dual core med at købe 🙂
  Jeg kan ikke forstå hvorfor de ikke benytter 2000mv batteri, de er jo på markedet, feks samsung xcover 2370 benytter den. Jeg havde kun incredible 1 uge, men det var nok til at finde ud af om den kunne bruges. Jeg vil have en telefon der kan holde til at kunne bruges i gerne 4-5 dage uden opladning, hvad skal man man gps, compas etc hvis man ikke kan tage den med på tur uden den løber tør for batteri. Mon ik du ku undersøge hvorfor de ikke gør noget ved batteri dilemmaet generelt 😉

  1. Jeg er så enig. Jeg var med familien sidste uge og vi brugte selvfølgelig min DHD til at navigere efter. Den var godt nok ikke helt ladet op, men efter halvanden time med GPS og lysstyrke på 100% på grund af solen, så var der ikke meget i den mere. Rigtig godt spørgsmål til HTC…jeg vil straks kontakte dem og spørge dem af. Det er dog tit at “små” sider som min ikke får et ordentligt svar, men jeg prøver 😆

 10. Har haft fingerende i Incredible S. og leveret den tilbage.
  Syntes gummibelægningen på bagsiden er godt, det nice, men det er så også det. Ellers er der ikke meget der er ændret i forhold til forrige modeller. Jeg bryder mig ikke om microfonen til optagelse af video, det som at høre tale gennem en konserves dåse. Højtaleren ligner noget der er designet specielt til folk med extra store ører, det ser grimt ud.
  Batteri tiden er skuffende, men går ud fra det ændrer sig ved v.2.3, men til den tid er der kommet en afløser til Incredible S osv. Ku de da ik bare benytte en 2000mw batteri, så var det problem løst

  1. Forskellen er ikke stor, og batteritiden ER skuffende. Det ændrer dog ikke på at det er en rigtig god telefon der scorer topkarakterer i både Linpack og Quadrant.
   Udover det så er man nødt til at have haft den i brug mere end bare nede i butikken før man kan vurdere den. At der ikke er den store forskel på HTC mobiler er ikke nogen nyhed…det ændrer sig dog lidt nu da Dual-core er kommet på banen. Jeg glæder mig til at se hvor meget mere batteri 2,3 giver, meeeen jeg tvivler altså på at det er sådan så vi hopper af glæde over det.
   Hvad har du har valgt istedet? Og har du tænkt på HTC Sensation eller Galaxy S 2???

Skriv kommentar
account_circle
email