Skærmtest: HTC Desire HD vs HTC Incredible S

HTC Desire HD har en LCD skærm og HTC Incredible S har en Super-LCD skærm. I både videoer og billeder har begge Android mobiler samme lysstyrke, nemlig 50%.

I den daglige brug lægger du mest mærke til forskellen udenfor. Da er Incredibles skærm nemlig en tand bedre. Du skal huske på at de her tests egentlig ikke er SLCD vs SLC, men Desire HD vs Incredible S. Alle skærme er blevet kalibreret fra producentens side, så det er mere for at vise forskellen som den er når du køber en af dem. Desire HD har en 4,3″ skærm, og Incredible S en 4,0″. På billederne er HTC Desire HD til venstre, og HTC Incredible S til højre. 

Tryk på billederne for at forstørre
htc desire hd vs htc incredible s 1 htc desire hd vs htc incredible s 2
htc desire hd vs htc incredible s 3 htc desire hd vs htc incredible s 4
htc desire hd vs htc incredible s 5 htc desire hd vs htc incredible s 6

 

I videoerne er HTC Desire HD nederst. Man kan godt se at HTC Incredible S`s skærm har bedre farver, men kommer det til videovisning, så foretrækker jeg den lidt større skærm: 

 

(16) kommentarer
 1. SLCD vs Super Amoled…
  Nu har jeg haft en Incredible S i huset nogle dage, og jeg må indrømme, at skærmen er super fed og står virkelig flot…. Synes klart den er at foretrække frem for Amoled, da den står mere klart/naturlig 😆

  1. jeg er helt enig der. Selvom farverne på Amoled og opefter, gør at den er lettere at se udenfor, og også er mere batterisparende, så synes jeg at SLCD er den mest naturlige. Jeg kom til at tænke på at du på et tidspunkt nævnte noget med en lockscreen. jeg har en app her med endnu flere funktioner endnu : https://www.appsandroid.dk/joomla/widgetlocker.html
   Det er ikke sikkert du har lagt mærke til den?

    1. Jaaaahhh….altså den tager noget batteri, men om jeg ligefrevil sige en batterisluger, det ved jeg nu ikke. Det er ikke sådan at du pludselig ikke har mere batteri, men hvis du er opmærksom på det så kan du godt se det.

 2. Enig… Jeg springer også på en SLCD, da farverne er for Disneyagtig på Super Amoled!
  Men det skal jeg jo sige, når man ved, hvad der dumper ind af døren start Juni 😛 Yihaaaaa SenTastisk 😀

  1. Fed artikel…min personlige favorit er Super-LCD. De fleste foretrækker Amoled, Samoled og opefter, men jeg synes at farverne er for tegneserieagtige. Hvis vi snakker strømforbrug, så ville jeg klart foretrække en Samoled (+), da det jo er bevist at den sluger mindre strøm end de andre. Hvis bare jeg slipper for LCD, som jeg har nu, så er jeg tilfreds 😆

 3. Tydeligt at Incredible står mere klart i farverne og ikke så gråligt! (med mindre min skærm snyder)

  1. Ja præcis. Den hvide farve er mere hvid på Incredible S. Jeg sidder udenfor lige nu, og med lysstyrken på 60% kan jeg bruge Incredible S.

   1. Har Desire ved siden af med Amoled, og udenfor er forskellen ikke så stor….forstår ihvertfald ikke at folk vrøvler over at deres fone har SLCD og ikke Amoled. Hvis min næste mobil har SLCD så er jeg tilfreds.

     1. Så bliv for guds skyld ved 😉 Har du regnet ud hvad du kommer til at give for den ?

     2. Det er sgu en god Händel. Når man tænker på at Nexus S koster det samme omtrent. Glæder mig til at se benchmarking med Linpack og Quadrant. Tror den kan trække lidt af et læs med den processor.

Skriv kommentar
account_circle
email