Anmeldelse af Sony Xperia Tablet Z

Anmeldelse af Sony`s vandtætte Android tablet, Xperia Tablet Z. Vi tester om den kan tåle vand og kigger på brugerfladen, browseren, samt meget mere.

Sony Xperia Tablet Z fremhævede specifikationer:

  • 10,1″ LCD skærm med en opløsning på 1200 x 1920 pixels (ppi på 224) og med Sony`s BRAVIA 2 til mobile enheder
  • Multitouch op til 10 fingre
  • Stereohøjtalere med surround sound
  • Vand og støvtæt
  • 8 MP kamera bagpå og et 2,2 MP foran
  • 1,5 GHz CPU og Adreno 320 GPU (Snapdragon chipset)
  • Bluetooth 4.0, NFC, WIFI 

Udseende:

Lad mig starte med at gøre det klart for alle. Sony Xperia tablet Z er uden sammenligning den flotteste tablet jeg har haft i hænderne. 

Ligesom smartphone-versionen Xperia Z, kan Xperia Tablet Z hive guldet hjem hvad angår design kvalitet. Sony har med deres Xperia Z-serie skabt et unikt design, og det er utroligt at en sort firkantet mursten kan være så attraktiv i sin udstråling.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z

Xperia tablet Z er firkantet med afrundede hjørner. Skærmen er 10,1″ og Sony har lavet den til at den skal bruges i landscape-mode. Når du holder den foran dig har du tænd/sluk og volume op/ned på venstre side sammen med Jackstik-udtaget, og under bunden er der port til micro USB, micro SD-kort, og microSIM.

Bagsiden er lavet et blødt gummilignende materiale der faktisk er rigtig pænt og samtidig giver et godt grip. Desværre tager bagsiden rigitg godt imod fedtfingre.

På bagsiden har vi også kameraet. 

Sony Xperia Tablet Z back

Der er ingen fysiske knapper under skærmen på Xperia tablet Z (se billedet øverst i artiklen), og det gør at den får et “højkvalitets” udseende når den bare ligger der på bordet. 

Sony Xperia Tablet Z test

De fleste af vores venner har Apple-produkter (jaja, jeg ved det godt), og flere af dem har en Apple-skænk, som er et møbel (det kan være et bord eller en reol) hvor de har deres 3 iPhones og , 2 ipads, samt en MAC (i standere alle sammen).

Grunden til at de har stillet det op på den måde er ikke kun for at vise os der kommer på besøg hvad de har, men også fordi at produkterne rent faktisk er pæne, og de skal jo oplades et eller andet sted.

 – Sony Xperia Z1 test

Med andre ord er deres iPhone og iPad en del af udsmykningen i stuen, og jeg vil da gerne være den første til at indrømme at designet på Apple`s produkter er noget der holder, og det er så stilet at det rent faktisk kan pynte i et hjem anno 2013. 

Androiderne har ikke haft mulighed for at gøre det samme før nu. At have Samsungs Galaxy Note 2 og Galaxy Note 10,1 stående på et bord giver ikke samme stilede look, og det faktum at de er i hvid plastik gør det ikke bedre (det er dog udmærkede produkter).

Netop derfor er Sony Xperia Z og Tablet Z vigtige produkter, for det er første gang at vi i Android`s historie kan købe et sæt der udseendemæssigt kan matche iPhonen og iPad`en.

Bras eller….

Sony Xperia Tablet Z er ligesom Xperia Z IP57 verificeret, hvilket betyder at den kan tåle kraftig vandstænk og støv. I teorien burde den kunne ligge på en meter dybt vand i en halv time uden at tage skade af det på nogen måder. 

 – Hvad er IP-klassifikation?

Ligesom på Xperia Z er der lukket af ind til microSD og SIM-kortet, og det er en af grundene til at Xperia Tablet Z kan tåle at blive brugt f.eks i regnvejr og imens du sidder udenfor i haven og nyder en kold pilsner, alt imens træstøv og små spåner fyger rundt om dig……fra konen der står og saver/hugger brænde lige ved siden af dig for derefter at stable det (jaja, jeg ved godt hvad i tænker….hvorfor i alverden flytter hun sig dog ikke når nu Høy sidder der og nyder en kold?).

Sony-Xperia-Tablet-Z-micro-

Vi går nok ikke så højt op i at den er støvtæt som at den er vandtæt, men jeg tænker at Tablet Z fint kunne bruges på byggepladser osv, og så kan du tillade dig at tage den med til stranden hvor der både er sand og vand.

I videoen herunder kan du se at den ihvertfald godt kan tåle en gang regnvejr. Det anbefales ikke at gøre dette derhjemme og vi gør det kun i test-øjemed. Du må ikke tænke at du lige skal vise vennerne at den godt kan svømme sammen med den store hvide haj, men du skal tænke at du her har et produkt med ekstra sikkerhed hvis det f.eks regner eller børnene ved et uheld kommer til at spilde mælk ud over den.  

Når du hiver lidt i begge ender giver tabletten sig en anelse, hvilket er en god ting. Du har føelelsen af kvalitet når du står med den i hænderne, og uden at have afprøvet det tror jeg at Xperia Tablet Z kan tåle at blive tabt og stadig kan startes op bagefter. 

Opkald og SMS:

Du kan sende SMS fra Xperia Tablet Z på flere måder. Har du f.eks en anden Xperia smartphone kan du via Xperia-link oprette forbindelse imellem din tablet og din smartphone, og derved dele din smartphones internet, samt sende SMS. Du kan se i videoen herunder hvordan du opretter forbindelse første gang.

En anden metode er at du kan isætte et microSIM og benytte Xperia Tablet Z som du benytter din mobil til SMS. Det er ikke muligt, som f.eks Samsungs Galaxy tab 7,7 kan, at lave opkald direkte fra tabletten.

Tastaturet er godt at bruge når du skriver og jeg kan (trods nogle helt vanvittige tykke tommelgutter) skrive rimeligt hurtigt. Du har mulighed for selv at tilpasse layoutet på tastaturet hvis du f.eks gerne vil have en smiley-knap osv.

Skærm:

Skærmen er på 10,1″ og med en opløsning på 1200 x 1920 pixels hvilket giver en ppi på 224, hvilket igen giver en flot og skarp skærm.

Skærmen er af ridsefrit glas og med en beskyttende film ovenpå.

Det store minus ved skærmen er at det er en LCD, og farverne er ikke nær så kraftige og tydelige som på Amoled, men de er nok nærmere virkelighedens farver.

 – Sony Xperia Z Ultra test

Nu har jeg selv en Xperia Z i dagligdagen (den har samme type skærm), og det er ikke noget du vil gå og tænke over, men sætter du LCD op side om side med Amoled kan du godt se forskellen. 

På billederne herunder er det Galaxy Tab 7,7 til venstre, der er en af de eneste produkter der er blevet lavet der kommer med en Super Amoled Plus skærm (Galaxy S 2 gjorde også), og til højre har vi Xperia Tablet Z.

Bemærk venligst at billederne er taget uden at Sony`s Bravia engine 2 er slået til (Bravia giver mere farve på billeder og video, ikke websider og startskærm). 

Galaxy S 7 vs Xperia tablet Z 1  

Galaxy S 7 vs Xperia tablet Z 2

Skærmtypen er nok den største fejl (hvis ikke den eneste) på Xperia tablet Z, og selvom at BRAVIA virker bedre på tablets end på smartphones, så synes skærmen noget bleg sat op imod Samsungs Amoled-skærme. Der skal heller ikke meget drejning på tabletten før at farverne bliver forringet betydeligt, og selvom vi jo altid kigger mere eller mindre direkte på skærmen (i det daglige betyder det ikke meget), så siger det stadig lidt om hvor god skærmen er.

Galaxy S 7 vs Xperia tablet Z

Bravia er slået fra hele tiden her ved mig, og ligesom vi så på i testen af Xperia Z bliver skærmen simpelthen for mørk at bruge hvis det er slået til (det er smag og behag), især hvis der bliver filmet i bare lidt mørke omgivelser. 

Med Bravia

med-braviaNB: Skarpheden og kvaliteten ved visning af film på Xperia tablet Z kan ikke afspejles i disse billeder, da de grundet størrelse er blevet gjort lettere (det betyder bare at fordi at i ikke skal loade flere MB så har vi gjort billedkvaliteten ringere end den oprindeligt er).  

 Uden Bravia

uden-bravia

med-og-uden-bravia

Lysstyrken på skærmen skal som minimum stå på 50% for at du rigtig kan nyde den, men så har du også en skærm der bare skriger:”jeg vil bruges”, 

Medier:

Xperia Tablet Z er med sin store skærm ideel til at se film eller spille på. Alle de film vi har smidt over i den har den spist og tygget med glæde uden at spytte eller få noget i galt hals under måltidet.

HBO og Netflix kører uden problemer.

Lyden under film og musikafspilning er den bedste jeg har hørt på en tablet ever. Sony har placeret stereohøjtalere på hver side af Tablet Z, og sammen med den virtuelle 3D sound er oplevelsen ved film faktik acceptabel, og du kan “høre” at lyden er i er “surround”.

Selvfølgelig er det ikke det samme som når jeg fyrer op for mit anlæg i stuen og både har 7 højtalere (3 foran, 2 i siden og 2 bagved) og en subwoofer, men i forhold til at det er en tablet er jeg tilfreds.

Kameraet og video-optageren er ikke noget at skrive hjem om, men billederne er fine og kan bruges. Du skal dog ikke købe Xperia Tablet Z som erstatning for kameraet eller video-optageren derhjemme.

Der er iøvrigt ikke mulighed for flash.

Musikafspilleren, Sony´s egen Walkman, er som altid lækker at bruge og du kan hente covers til dine albums ganske nemt. Xperia tablet Z egner sig ikke til at spille højt musik på, der skal du tage at investere i en NFC højtaler istedet.

Jeg satte sønnike til at spille uafbrudt i 3 timer (“Subway Surfer”, “Need for speed most wanted”, hans ynglings-spil “Spiderman” fra Gameloft). Lysstyrken stod på 50%, og efter 3 timers spil var der stadig 40% batteri tilbage. Det vil sige at vi sådan cirkus kan spille i 5 timer med en rimelig lysstyrke, hvilket er ret pænt for en skærm på den størrelse. WIFI og synkronisering var tændt under hele forløbet.

UI:

Sony-Xperia-Tablet-Z-UI

Sony har med deres Xperia UI ikke pillet alt for meget ved Android og det er med til at gøre det hele mere flydende og let. Der er intet hakkeri på noget tidspunkt og der medfølger op til flere gode widgets som du kan placere hvor du vil på dine startskærme.

Øverst til venstre har du mulighed for (i det vi på mobilen kalder notifikationsbaren) mulighed for at tilføje op til 4 apps eller mapper, og du tænker nok at det jo ikke er en big deal, men netop den mulighed er med til at gøre brugeroplevelsen endnu mere lækker og velkendt (tænk på de 4 ikoner/genveje/mapper somdine apps i bunden af skærmen på din smartphone.

 Genveje

Fordelen ved Sony`s UI sat op imod f.eks Samsungs, er at Sony ikke “låser” bestemte apps til at kunne bruges til bestemte funktioner. Som vi læste om før kan vi selv bestemme hvilke apps vi vil have øverst i statusbaren, og det samme med Sony´s små apps (se videoen herunder).

Samsung har i deres brugerflade tilføjet en sidebar som iøvrigt er ret lækker (se den i testen af Galaxy S 4), hvis ikke det havde været fordi at vi ikke selv kan bestemme hvilke apps vi vil have i den. Der er nogle udvalgte, og dem kan vi så vælge imellem. På tabletten har Samsung valgt at vi i bunden har samme mulighed (se den i testen af Galaxy Note 10,1), og der er Sony`s måde at give os “fastliggende apps” (apps/mapper som følger os) på meget bedre. 

Små apps

Jeg er storbruger af Sony`s “Social Life” der er en app hvor du kan samle alle dine feeds og kontoer som f.eks Facebook, Twitter, og Youtube. Du kan selv tilføje feeds og vælge tjenester og derefter får du dem så præsenteret på en rigtig lækker måde. 

“Socila Life” minder ved første øjekast utroligt meget pm HTC`s “Blinkfeed”, og man kunne godt være fristet til at tro at HTC havde fået lidt inspiration fra Sony her.

Du kan herefter scrolle dig nedad eller klikke dig ind og f.eks kommentere på Facebook-opdateringer (øhh..hvordan “Mindful mor” er havnet her ved mig ved jeg ihvertfald ikke…ahem).

Sony-social-life

Du har syv hjemmeskærme at lege rundt med og du kan selv bestemme størrelsen på de forskellige widgets ved at trykke på dem og herefter strække dem. 

Jeg er især blevet glad for Sony`s mail, note, og vejr-widgets. 

Xperia-tablet-UI-1

Notebloggen der kommer med Xperia tablet Z er super at benytte og det er hurtigt at tilføje billeder, videoer, eller din placering via Google Maps.

Herunder ses vores logo, samt AppsAndroid-droiden i en note.

Sony-Xperia-Tablet-Z-noter

Browser og internet:

Xperia Tablet Z lider af den samme børnesygdom som Xperia Z, nemlig at WIFI er meget upålideligt. Stregerne flyver op og ned og selvom jeg sidder lige ved siden af routeren kan den vise at der næsten ikke er noget firbindelse (hvilket der er). Du kan heller ikke tage Xperia Tablet Z særlig langt væk fra et hotspot (i forhold til andre tablets) før forbindelsen hopper helt af.

Sony Xperia Z har nu modtaget to opdateringer uden at problemet er løst.

Den holder fint forbindelsen til WIFI og jeg har ikke oplevet at den èn eneste gang er hoppet af medmindre jeg er gået ud af huset, men det er en stor og ærgelig fejl på et ellers mere eller midre fejlfrit produkt..

4G er kun kort afprøvet via Telias netværk og der er den ligeså stabil og hurtig som på 3G (Jeg mærker ikke den store forskel ved at bruge Telias net, afprøvet på 6 produkter nu, om jeg bruger 4G eller 3G, ihvertfald ikke midt i Vejle by, så jeg vurderer at hvis hastigheden imellem 3G og 4G ikke er særlig stor, at fejlen ligger hos telia og ikke ved produktet. F.eks at der er mange der bruger det).

3G klarer den til topkaraktér, og jeg har i løbet af de 14 dage hvor jeg har haft den med rundt hver dag, ikke oplevet at det kedelige “E” (2G) kom til syne i notifikationspanelet.

I skal tænke på at alt det her med netværk ligeså meget afhænger af udbyderen som af produktet.

Xperia Tablet Z kommer med Android 4.1.2 og dejligt at se at Sony har ladet Google Chrome være default browseren istedet for at bruge kræfter på en browser man alligevel ikke bruger (Samsung og HTC…den var til jer).

Google Chrome bliver i fremtiden standard browseren i Android, og det sidste halve år er den blevet så stabil at selv jeg bruger og anbefaler den (til jer der har læst med igennem længere tid er vant til at jeg vrøvler bukserne af mig selv over browseren og smider et link til Dolphin Browser istedet).

Sony Xperia Tablet Z test front

Når vi har Google Chrome der ovenikøbet kan synkroniseres (bogmærker, adgangskoder, søgehistorik osv) med vores PC og tablet (og vores andre smartphones), så kan vi ligeså godt bruge den. Den er også hurtigere end default browseren der ellers følger med. Bruger du Xperia Tablet Z kan du browse med faner.

Browseren har ikke crashet eller lavet et forceclose en eneste gang i de 14 dage jeg har testet Tablet Z.

Praksis:

Før jeg fik Xperia Z (smartphone) gik jeg ikke så højt op i om mine produkter var vandtætte. Faktum er at Xperia Z er den første vandtætte smartphone med rimelige specifikationer, så der har ikke været noget af interesse for mig på det punkt.

Nu er sagen en anden, og jeg forstår godt nu, dem der gerne vil have de her vand og støvtætte produkter. De giver nemlig lige en ekstra tand af sikkerhed, og Xperia Tablet Z er ingen undtagelse. Du er ikke så bange for lige at lade ungerne se “Lille prinsesse” imens de spiser eller sidde og spille på tabletten imens sønnike er i badekar.

Dette gør selvfølgelig at hverdagen bliver lidt nemmere (ved nogen måske meget lidt), og er helt sikkert et punkt der er værd at tænke på hvis du overvejer et køb.

Tabletten er god at holde på, og tænd/sluk og volume op/ned sidder de helt rigtige steder.

Den har ikke crashet i test-perioden.

Skærmen er superlækker og reagerer hver gang du berører den, her ville vi dog gerne have set at der f.eks sad en Amoled-skærm istedet. Farverne er ikke så skarpe, men mere naturlige.

WIFI er en drillenisse ganske ligesom på Xperia Z, og da WIFI for mange af os er den foretrukne net-kilde på vores tablets er det ærgeligt og ikke godt nok…men mest ærgeligt at et så fuldendt produkt har sådanne dumme børnesygdomme.

Brugerfladen kører helt smooth og uden lags af nogen slags, og Sony`s Xperia UI til tablets er godkendt herfra. Når du scroller imellem dine startskærme kan du godt opleve at den laver et lille hak en gang imellem, men det er sjældent.

Batteritiden er okay, men da skærmen kræver at lysstyrken står på 50% for at se “godt ud” vil den sluge en anelse mere batteri end hvis den havde stået på 25% (virkelig Høy?).

Mit bud er at du kan spille 5 timer i stræk med lysstyrken på 50% før du løber tør for strøm (spil tager meget strøm).

I forhold til hvor stort et batteri der sidder i Xperia Z er batteritiden dog ikke imponerende, og den tager lang tid om at lade op.

Ligesom på Xperia Z er der mulighed for STAMINA-mode der slukker WIFI/4G når din tablet er i dvale (skærmen er slukket). Dette virker fint, og det ser ikke ud til at Xperia tablet Z har samme problem med STAMINA som smartphone-versionen havde det før sidste opdatering.

Du har omkring 12 GB intern hukommelse på 16 GB udgaven, og kan smide et micro-SD kort i der kan trække 64 GB. Nu er jeg selv til SD-kort i mine produkter, så i mine øjne er det et stort plus at der er mulighed for det. Der er ikke understøttelse af APP2SD.

Sony Xperia Tablet Z test 1

Konklusion:

Sony Xperia tablet Z er sommerens tablet 2013. Jeg kan ikke se at der på nuværende tidspunkt er nogle af konkurrenterne der har kunne præstere at samle så meget i èn pakke som Sony har gjort her, og jeg forventer ikke at der kommer et bedre bud på en Android tablet (der både er støv og vandtæt, har et flot design, og rigeligt med kræfter under hjelmen) før i 2014.

Xperia Tablet Z er den første rigtige ipad-killer blandt Androiderne, og det er ikke mindst også på grund af som vi nævnte tidligere, at har du både Tablet Z og Xperia Z, så har du et samlet “sæt” der overgår iPhonen og iPad´en på flere måder.

På den testenhed vi har fået tilsendt har alt bare spillet fra morgen til aften i 14 dage.

Som sagt driller WIFI mig lidt, og jeg kunne godt have ønsket lidt stærkere farver i skærmen.

Batteritiden er ikke imponerende men den er godkendt, og med STAMINA tændt vil du spare en god del batteri.

Herfra kan vi kun anbefale Xperia tablet Z, og den udgave vi har testet (WIFI/LTE/16 GB) står til en vejledende udsalgspris af ca. 4000 DKR, hvilket vi her på redaktionen mener at den er værd set i forhold til hvad andre producenter tager for deres nye tablets ved salgsstart.

Skal du ud og have ny tablet lige nu er Xperia Tablet Z det bedste køb.

Min vurdering: 4,5/5

Til prisen (5000 for 16 GB LTE, 4000 uden LTE): 4/5

Sony Xperia Tablet Z test sideways 

(67) kommentarer
  1. Lige et lille spørgsmål til denne tablet 🙂 Jeg prøvede den i Elgiganten, hvor jeg var inde på EB.DK med den. Den hjemmeside blev vist helt underligt, som om at formatet ikke var i orden til den. Er det en indstillingsfejl, eller er det gældende som standard???

    1. Jeg mindes ikke at der var problemer med browseren, ikke på den test-model vi fik tilsendt ihvertfald. Brugte du chrome browseren? Så kan du nemlig vælge om du vil se desktop eller mobil versionen af en hjemmeside. var det på højkant eller på langs?

  2. Jeg har tænkt på at købe en tablet men den her er bare lidt for dyr til min pengepung. nogen der har et forslag?

    1. Hvad med en ældre galaxy tab eller nexus 7? de er ikke så dyre længere men de er ikke vandtætte og heller ikke så fede 😛

      1. Tak men har alligevel besluttet at købe tablet z 😛 var lige nede ved en ven og prøve den og den er bare så nice 8)

  3. Vi har bestemt os for at prøve tablet Z og tak for en god beskrivelse af funktionerne. Vi regner med at købe den i næste måned og så hører i nok lige fra os med lidt spørgsmål.

  4. hej herinde fra en ny andriod. jeg vil bytte min gamle ipad ud med xperia tablet z og glæder mig til at lære jer at kende. jeg har fået en andriod telefon fra samsung af min datter og er ved at finde ud af det og jeg kan ikke finde ud af at hente apps fra google play market. kan i ikke logge mig ind hvis jeg sender jer min mailadresse? jeg vil rigtig gerne hente apps. så skulle jeg spørge fra min datter hvornår i får det ordnet så vi kan købe musik derfra?
    tak på forhånd for en god dialog.

    1. AppsAndroid.dk har ikke noget at gøre med Google Play. Det er en hjemmeside ligesom andre nyhedssider 8)

  5. respekt for en god beskrivelse. i skal lige tænke over at det er et prioitets-spørgsmål det her med at gå i dybden med anmeldelser. Jeg ved ikke om AppsAndroid er det site der gør mest ud af anmeldelserne i DK men det kommer derhen af, og det er fordi at det er et rent Android site.
    Hvis vi feks tager mobil eller mobilsiden så er det måske kun halvdelen af deres brugere der gider at læse en anmeldelse af Xperia tablet Z, men herinde er det måske 80% af brugerne der har set frem til den. Derfor er AppsAndroid nødt til at gøre noget ud af, netop fordi at det er et nichesite i et lille land. dette er da også grunden til at der altid kun har været èt Android site her i DK og det er AppsAndroid.dk (der har været en masse Android sites men de er lukket igen eller er uopdaterede), simpelthen fordi at Danmark er så lille. pointen er at de er nødt til at gøre så meget ud af det, ellers ville de sikkert også lukke ned.

  6. Har lige læst Mobilsidens anmeldelse af Xperia tablet z og i er langt foran både i indsigt og indhold. Jeg mener at I godt kan være stolte over jeres arbejde for det bliver bedre og bedre hele tiden.

    1. Mobilsiden har haft deres bedste år for mange år siden. Jeg bruger kun Mobilsiden til nyheder for deres anmeldelser er hverken særlige grundige (det var før i tiden) eller troværdige. Lidt ærgeligt at de formår at ødelægge et ellers godt site 🙁

  7. Så er det besluttet at vi skal have Xperia tablet Z 🙂 Fruen læste din anmeldelse (tak Høy) og gav sif så 5 minutter efter 🙂 🙂

  8. Dejligt med en god beskrivelse og det er et plus at i er begyndt at gå mere op i at bruge videoer. Det giver lige det sidste så det hele virker komplet.
    Jeg forstår bare ikke lige at du er så vild med den tablet. En af vores venner har haft den i et halvt års tid og hun er ikke videre imponeret. Hvordan kan du, en af top 5 danske anmeldere så være det? Det kan jeg ikke få til at give mening 😮 vil du forklare mig det så jeg forstår?

    1. Jeg ved godt at det var Høy du spurgte men jeg kan godt svare dig på dit spørgsmål. Den tablet der er nævnt her i anmeldelsen hedder Xperia Tablet Z og den din veninde har hedder Xperia Tablet S 8) Hvis hun har haft den i et halvt år kan det nemlig ikke være tablet z for den bliver først sat til salg omkring lige nu 🙂

      1. Aj hvor pinligt 😳 og jeg var endda skuffet over ham Høy 🙂 tusind tak for at du lige opklarede den sag.

  9. Det var lige sådan en vi skulle have herhjemme med 4 børn og mælk ud over køkkenbordet hver morgen 🙂

  10. Det er sgu lige før at det er det mest proff anmeldersite i dk. I er ved at have et godt tag om de her anmeldelser og forsiden er altid opdateret. Flot gået mand.

  11. Meget seriøs og idybdegående anmeldelse, hatten af for det. Jeg er i overvejelsestilstand og regner med at ende op med Xperia Tablet Z og tænkte om i havde et forum eller lignende?

  12. Hej allesammen. Min mand vil gerne vide om den virkelig er støvtæt? Han er tømrer og vil gerne have en tablet han kan bruge ude på pladserne.

    Virkelig et stykke flot skrivning i har lavet her og håber det er okay hvis vi har nogle spørgsmål?
    Tak på forhånd.

    1. Den er støvtæt til en vis grad. Tror ikke at han skal lige ved siden af båndsaven med den i længere tid, men jeg vil mene at han fint kan have den med ud på arbejde og bruge den engang imellem hvor der måske er lidt støv uden at den tager skade.

  13. dækker garantien hvis den bliver tabt i vand eller skal man have en forsikring ved siden til det? de sælger den jo som en vandtæt tablet sååååå…… 8)

    1. Nej det gør det ikke. Det ville jo også være helt umuligt at dokumentere hvor lang tid den har lagt under vandet. Tag det som en ekstra sikkerhed.

      1. Det tænkte jeg nok 🙁 tak for svaret. Mon ikke der i fremtiden kommer en avanceret sencor der kan måle hvor lang tid den har været under vand 😛

  14. Vi har overvejet igennem længere tid hvilken tablet vi skal have men vi har nu besluttet os for den her. Vi har alle dagene sværget til Apple men næsten alle i vores omgangskreds har Google så det vil vi gerne prøve nu også 🙂
    Vi hører meget musik via vores mobile terminaler så jeg tænkte om du vidste hvor vi kan få en god lille højtaler? Den må gerne kunne forbindes trådløs til tablet.
    Hedder det tabletter hvis der er flere 😛

  15. I kommer lidt rundt over det hele i jeres anmeldelser og det er fint nok. Men i er nødt til at få gjort noget ved loadtid på siden især fra min mobil er det helt umuligt at jeg gider ikke vente så længe hver gang jeg skal læse en historie så please få tjekket op på det.

  16. Lad mig lige tilføje at du ikke skal sige dit dagjob op. Det kræver virkelig mange besøgende før du har en indtjeningskilde, men hvis du knokler og brænder for det kan du godt få det til at fungere 🙂

  17. Ku jeg også have en hjemmeside og teste produkter eller kræver det noget specielt? Og kan jeg så leve af det hvis jeg får reklamer ligesom i har rundt om på hjemmesiden?

    1. Jeps, det kunne du. Du kan starte med at bruge Google’s gratis blogger tjeneste og se om det er noget du gider i længden før du begynder at købe et websted. Jeg har ikke meget tid tilovers, men hvis du mener det seriøst hjælper jeg dig gerne igang med at sætte en blog op og smider et par links fra forummet så Google ved at du har en blog.

  18. Hvordan får i de produkter i tester? Køber i dem selv eller får i dem fra teleudbyderere eller producenter og må i beholde dem når i er færdige med dem?

    1. Sony Mobile Danmark sender produkterne til os og vi skal så returnere dem typisk i løbet af en 14 dages tid. De fleste producenter har en lignende tidsperiode. Der er aldrig penge indblandet, og hvis vi fik henvendelser om at teste et produkt for penge ville vi også sige nej.

  19. Du nævner ikke om vægten 😮 Er den meget tung eller er det bare mig der har overset det. Jeg er studerende og kan bruge skolens netværk men jeg ville gerne at jeg kunne bruge Simkort for så ville det være nemmere. men jeg har jo masser af bøger i min taske så hvad vejer den?

    1. Den vejer omkring 495 gram, jeg synes ikke at den er tung men det er også bomstærk (spøg) 🙂
      Hvis du har mulighed for det så råder vi altid til at i går ned i butikkerne og holder den i hånden.

  20. På et tidspunkt dukkede ordet “magisk” op om en af jeres anmeldelser og selvom det nok er lige i overkanten så er niveaet ihvertfald blandt toppen af danske anmeldelser. Sidste gang jeg skulle have ny smartphone læste og læste jeg fra forskellige techsider og det var først da jeg læste jeres anmedelse (LG optimus G) at jeg besluttede mig for at det skulle være den. Jeg kan jo se at i får masser af ros men det er fandme også fortjent så fortsæt det gode arbejde.
    PS: siden er til tider meget langsom over mobilen 🙁

  21. jeg er så forelsket i tablet z og har købt xperia z og jeg vil bare have tablet z. hvis en af jer køber den og vil af med den igen så sig lige til for hvis den er billig vil jeg rigtig gerne købe den af en af jer så 😛

  22. En af mine venner har Xperia Z og skærmen mangler farver, rigtig ærgerligt for ellers kunne jeg godt punge ud for Xperia tablet z, men jeg kommer til at blive ærgerlig over det. Skærmen er super lækker men farverne er for naturlige 🙂 Jeg vil have tegneseriefarver på mine produkter.

    1. Det er så din mening. Min Xperia Z har masser af farver og har altid fået at vide af mine venner at skærmen er flottere end skærmen på deres mobiltelefon 😛

  23. Det bliver også min næste tablet den her Xperia Tablet Z. Har haft den i tankerne lige siden Sony præsenterede den for nogle måneder siden og jeg er egentlig ligeglad med prisen %: jeg vil bare have den 🙂

  24. Vi har overvejet at købe den nye Sony tablet (hedder det virkelig det). Er det den der er skrevet om i historien?

    1. Ja det er det 🙂 jeg har ikke selv endnu prøvet den men jeg har Xperia Z og den er jeg tilfreds med. Har du mulighed for det så tjek den ud inden du beslutter dig for om det skal være den. Har du spørgsmål er jeg sikker på at Høy vil være behjælpelig.

      1. Tak for dit svar, vi tænkte det nok men ville være sikker på det. regner stærkt med at vi vil have den nu.

  25. Smukt atter en gang, og kanon at i bibeholder den høje standard for jeres anmeldelser. har i ikke lige lavet forsiden om? kan nu ikke se at den er svær at finde rundt i men jeg kommer self også en gang imellem 🙂

  26. De skal vel have den ros de fortjener og de gør nu engang et godt stykke arbejde. Glæder mig til at der bliver tid til at kigge på at få ryddet lidt op på hjemmesiden. For en ikke teknisk person som mig er den altså lidt uoverskuelig. Ja i må meget undskylde.

    1. Jeg har skrevet til Høy for lang tid siden at han gerne måtte sætte det hele lidt i system 8)

      1. hey alle herinde 8) 8) jeg er ny men jeg kan ikke se hvor det skulle rode 😛 😛
        meget fint test den andriod tablet der mand 8)

          1. Vi har ellers næsten lige ryddet op 🙂 Men ikke godt nok så kan jeg forstå…vi kigger på det og ser om vi ikke kan finde ud af noget. jeg tror at når man er vant til at se forsiden som vi jo er, så synes vi jo bare at den er nem at gå til, men du har måske ret i at en førstegangsbesøgende ikke deler vores mening 🙂

  27. Smuk test og dejlige store billeder for sådan en gammel guppy som mig. Jeg har været på udkig efter en ny tablet jeg kunne tage med på fisketur i Norge (det gør vi hvert år), og da den hersens Sony tablet kan tåle vand vil jeg så bestille den. Tak for god læsning.

  28. Super fed anmeldelse Høy og tak fordi du hjalp mig sidste aften med opsætningen på mobilen. Du mangler liiige at optage en video 😉 har du glemt det?

  29. ihh den er faktisk helt smuk 🙂 aj den må jeg bare eje den der. min mand har xperia z tror jeg nok og han er rigtig glad for den og han kan se film og det hele. kan man købe den i danmark eller skal jeg bestille den fra udlandet eller skal man kontakte sony for at købe den?

  30. det kommer lidt an på hvilke produkter der testes. Den sidste test af SGS4 var der noget vrøvl i kommentarerne og hvis man så går tilbage til LG optimus G var der ingen vrøvl. derfor kan vi udlede et lille videnskabeligt forsøg her: Samsung brugere er bare mere vrøvlede end andre mennesker 😛

  31. Haha, det må da være fedt at hver gang i skriver en anmeldelse regner det med ros 🙂 Men i har sgu osse fortjent det for i gør virkelig et godt stykke arbejde.

  32. utroligt at du igen smider en test ud der er så fyldestgørende. Jeg har rost dig før men er simpelthen nødt til det igen. ROS til jer 🙂
    Og den er bare for lækker den Tablet Z 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email