Anmeldelse af HTC Incredible S

Opkald:

Lyden er okay, ikke rigtig god. Den er høj nok til at du kan snakke ude i trafikken, og med højtaler på under samtaler kan du forstå hvad der bliver sagt.

Smartdial er der som altid også, og jeg er især vild med “kvik opkalds kontakt”, hvor du får en række muligheder for at komme i kontakt med personen på din skærm som en popup.

Det er nemt at vælge nye ringetoner samt SMS toner.

UI:htc incredible test 2

Èn af grundene til at jeg anbefaler HTC til begyndere er at du får alt med i pakken. Der er alle de widgets du skal bruge, der er “Locations navigation”, og der dansk tastatur med et par ekstra funktioner der gør at alt bare bliver nemmere. Du behøver ikke at skulle hente en ur-widget fra Android market eller installere Poweramp for at få en brugbar musikafspiller-widget.

Alt kører godt på HTC Incredible S, og der er ingen lange ventetider når du åbner en app. HTC Incredible S kommer med en ny version af HTC Sense hvor du bl.a får en ny kontakt-widget.

HTC har bibeholdt multitasting via statusbaren, hvor du kan tilgå de seneste 7 åbne programmer.

Når du fræser igennem dine hjemmeskærme er der ikke meget lag eller hakken. Det kører ikke ligeså smooth som på Google Nexus S, men for den almindelige bruger tror jeg ikke at der er nogen synlig forskel. Meget sjældent er der lidt hakken, men generelt kører det.

Jeg er af trods alt, alligevel ikke stor fan af, at HTC bliver ved med at fylde på Android. Det er fedt som det er nu, men jeg tror også at de skal passe på med ikke at komme for langt væk fra kilden….de kunne jo istedet bruge tiden på at fjerne det nuværende billedgalleri og benytte sig af default Android`s. Det er jo hvad der sker når man udvikler nye ting…ikke alt bliver godt, og billedgalleriet må siges at være under den kategori.

Tryk på billederne for at forstørre dem
 Ø: Desire, Incredible,DHD   Desire, Incredible, DHD
htc incredible s test 8 htc incredible s test 9

Konklusion:

HTC Incredible S kan erhverves for cirka 3800 kroner uden abbonnement. Hvis vi sætter prisen op imod de ca. 4800 Google Nexus S kostede, og de 4600 som jeg gav for min Desire HD, så er den her klart pengene værd. Som nybegynder og almindelig bruger, så er HTC Incredible S et godt køb til prisen. Hvis du venter et par måneder er den endnu billigere.

HTC Incredible S er den første mobiltelefon jeg har haft i hånden, som jeg kunne overveje at udskifte med min DHD. Specifikationsmæssigt er der ikke den store forskel på de to mobiler, men du skal vælge Incredible S hvis:

 • Du vil have en telefon der ikke er så tung og stor.
 • Du vil have en telefon der har bedre batteritid.
 • Du vil have en telefon med en bedre skærm.
 • Du vil have front kamera og video.

Jeg kunne med god vilje presse en dags batteritid ud af mobilen med lysstyrken på 30%. Husk dog ikke at gemme laderen for langt væk.

Bluetooth, WIFI, og GPS virker fint også.

I forhold til de nye Android mobiler har den visse mangler, som f.eks Dual-core processor. Hvis du leder efter det sidste nye, så er det ikke denne du skal købe.

Benchmark med Linpack 5 gange gav et gennemsnit på 39.874 MFLOPS.

Benchmark 3 gange med Quadrant gav et gennemsnit på 1654

Her er der flere Android benchmark tests og sammenligninger.

Min vurdering: 4/5

Til prisen (3800): 4/5

Efter denne test er HTC Incredible S blevet opdateret til Android 2,3. Dette har givet et par ændringer som ikke er med på videoen.

htc incredible test 5 htc incredible test 6

(33) kommentarer
 1. ja 🙂 incredible er den først og den har en bedre skærm og lidt andre bedre ting, men der er ikke den store forskel på de 2 syntes jeg.

 2. Jeg skriver stadig ikke hurtigt på min HTC desire HD, men man kan få mange skriveprogrammer, jeg bruger swiftkey, som gætter mine sætninger 🙂 Alle smartphones holder ikke godt batteri, så det er ikke specielt for HTC telefoner 🙂 Sensation kommer i starten af næste måned, der er også en artikel om den på forsiden, så jeg synes bestemt du skal overveje den 🙂

 3. Jeg ville tage sensation, men det er jo bare mig 🙂 Hvad vil du have af hardware etc.? hvis incredible koster 4000 og sensation koster 6-700 mere, så KLART sensation.

  1. Ja okay, det er bare meget lang tid at vente, når man render rundt med en nokia 3310…..
   Jeg vil bare gerne have en, som er hurtig at skrive på, men samtidig også har nogle fede detaljer og specifikationer som gør den mere interessant.. Men jeg hører at HTC’s mobiler ikke holder så godt batteri??

 4. Hey!

  Jeg er VIRKELIG i tvivl, og håber derfor i kan hjælpe mig..

  Hvad skal jeg vælge:
  HTC Desire HD eller HTC Incredible S? – Eller skal jeg vente helt med at købe til Sensation kommer??? 😉

 5. Så er den røde bestilt………. (heldige asen, altså fruen) for jeg skal vente lidt endnu, inden min kommer og i mellem tiden kan hun blærer sig med sin fede mobil 😀

  Mon ikke jeg får lov til at lege lidt med 😛

     1. OK. Regner med at du smider en kommentar eller lignende, så jeg kan høre hvad i synes om den. Efter at jeg har haft den i de 14 dage hvor jeg testede den, da må jeg sige at det er den eneste Android mobil jeg ville skifte min DHD ud med. Hvis skærmen bare lige havde været 4,3″, da jeg har en tommelfinger på størrelse med et grantræ.

 6. Så er fruen faldet for Incredible S…. Hendes helt store problem er nu, skal den være sort eller rød!! 😀

  1. 😆 Jeg tror, trods det at hun er en kvinde, at hun skal tage den sorte. Jeg tror at den røde bliver for piget for hende i længden. Rigtig fedt valg. Hvis hun synes at den er lidt stor, så er der jo også Desire S.

   1. Enig.. hun synes den røde er flot, men at den sorte ville være pænest i længden.
    Vi prøvede den i Hillerød, hvor hun synes Incredible var klart federe end Desire S 🙂

    1. Jeg har i formiddags også haft dem begge i hænderne, og Jeg er absolut ikke i tvivl heller. Hvis hun mangler hjælp kan du jo henvise hende til forum 😉

 7. Hej, jeg er ikke sikker om jeg skal vælge en, htc incredible S, eller en htc desire S, hvad syntes du jeg skal vælge?:)

  1. Hey Hey 🙂
   Jeg ville umiddelbart vælge Incredible pga design og lidt større skærm… specielt designet synes jeg er fedt 🙂

  2. Jeg ville nok også, som Klintø skriver, vælge Incredible S. Specifikationmæssigt er der ikke meget forskel på de to mobiler. Incredible S har bedre opløsning i kamera og en større skærm. Den er så til gengæld nogle hundreder kroner dyrere. Det undrer mig at nogle anmeldere kan give HTC Desire S topkarakterer, og ikke give Incredible S. Uden at have haft Desire S i hånden, kan jeg sige at benchmark vil vise det samme. De har samme slags skærm, samme CPU, samme antal RAM, samme antal ROM, de har begge Android 2,3 osv. Jeg ville tage Incredible S på grund af den større skærm. Du skal være opmærksom på at Incredible S har den bule på bagsiden, det er ikke alle der kan lide den (vi her på siden kan). Det du skal vælge på, er hvilken telefon der størrelsesmæssigt ligger godt i hånden på dig. Hvis du har mulighed for det, så gå ned i butikken og se dem live. Lad os høre hvad du beslutter dig for 😆

 8. Egentlig en god debat, batteri/levetid… men så alligevel ikke, for den kommer aldrig til holde mere end 2 dage (mit bud), af den simple årsag, at det er en Smartphone!
  En slags formindsket Netbook, som kan det hele på den halve tid… og hvem har en Netbook, som kan holde mere end bare en dag?? Ved godt at man ikke bare kan samligne dem, men men…

  1. Det skal lige siges, at jeg altid har en oplader ved min side… hjemmet, bilen og kontoret 😀
   Men min Desire holder gerne 2 dage, men oftes kun en dag… hvis der skal leges 8)

  2. Jeg er helt enig med dig. Det kunne dog være interressant at få et seriøst svar på hvorfor producenterne så dog ikke bare giver os et større batteri…det ville også give dem bedre omtale. Jeg tror bare at svaret fra deres side er :”penge”. Vi må håbe at der kommer en ny teknologi på et tidspunkt 😉

 9. Jeg venter til HTC kommer med dual core med at købe 🙂
  Jeg kan ikke forstå hvorfor de ikke benytter 2000mv batteri, de er jo på markedet, feks samsung xcover 2370 benytter den. Jeg havde kun incredible 1 uge, men det var nok til at finde ud af om den kunne bruges. Jeg vil have en telefon der kan holde til at kunne bruges i gerne 4-5 dage uden opladning, hvad skal man man gps, compas etc hvis man ikke kan tage den med på tur uden den løber tør for batteri. Mon ik du ku undersøge hvorfor de ikke gør noget ved batteri dilemmaet generelt 😉

  1. Jeg er så enig. Jeg var med familien sidste uge og vi brugte selvfølgelig min DHD til at navigere efter. Den var godt nok ikke helt ladet op, men efter halvanden time med GPS og lysstyrke på 100% på grund af solen, så var der ikke meget i den mere. Rigtig godt spørgsmål til HTC…jeg vil straks kontakte dem og spørge dem af. Det er dog tit at “små” sider som min ikke får et ordentligt svar, men jeg prøver 😆

 10. Har haft fingerende i Incredible S. og leveret den tilbage.
  Syntes gummibelægningen på bagsiden er godt, det nice, men det er så også det. Ellers er der ikke meget der er ændret i forhold til forrige modeller. Jeg bryder mig ikke om microfonen til optagelse af video, det som at høre tale gennem en konserves dåse. Højtaleren ligner noget der er designet specielt til folk med extra store ører, det ser grimt ud.
  Batteri tiden er skuffende, men går ud fra det ændrer sig ved v.2.3, men til den tid er der kommet en afløser til Incredible S osv. Ku de da ik bare benytte en 2000mw batteri, så var det problem løst

  1. Forskellen er ikke stor, og batteritiden ER skuffende. Det ændrer dog ikke på at det er en rigtig god telefon der scorer topkarakterer i både Linpack og Quadrant.
   Udover det så er man nødt til at have haft den i brug mere end bare nede i butikken før man kan vurdere den. At der ikke er den store forskel på HTC mobiler er ikke nogen nyhed…det ændrer sig dog lidt nu da Dual-core er kommet på banen. Jeg glæder mig til at se hvor meget mere batteri 2,3 giver, meeeen jeg tvivler altså på at det er sådan så vi hopper af glæde over det.
   Hvad har du har valgt istedet? Og har du tænkt på HTC Sensation eller Galaxy S 2???

Skriv kommentar
account_circle
email