Android 5.1.1 Lollipop til Galaxy S6 og S6 Edge er på vej

thumb samsung-logo

Samsung Galaxy S6/Edge modtager snart Android 5.1.1 Lollipop.

Samsungs nyeste flagskibe, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, kommer med mange brugbare funktioner og muligheder via brugerfladen, og disse vil snart vil blive endnu bedre.

Der er nemlig et par mangler i form af f.eks brugerprofiler i Android Lollipop, hvilket var grunden til at vi lavede en guide til alternativ til brugerprofiler på Galaxy S6/Edge, og hvis rygterne holder stik vil Samsung nemlig inkludere muligheden for brugerprofiler i Android 5.1.1 Lollipop, som snart lander på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge (dette er dog ikke bekræftet).

 – Tips og tricks til Galaxy S6/Edge

Derudover vil der være mindre forbedringer som bla. muligheden for at sortere apps i alfabetisk rækkefølge, ligesom at kameraet skulle få lidt kærlighed også, i form af at man nu direkte på skærmen kan indstille lystyrken på de billeder der skal tages.

Udrulningen af Android 5.1.1 Lollipop til Galaxy S6/Edge blev påbegyndt for nogle dage siden og befinder sig lige nu over Frankrig og vi kan derfor forvente at se den inden for den nærmeste fremtid herhjemme.

Ifølge hjemmesiden SamMobile, er problemet med at Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge bruger meget RAM, stadig ikke løst i Android 5.1.1 Lollipop.

Vi holder jer som altid opdateret på Google+ og Twitter, og husk at vi har tilbud på Samsung skærmbeskyttelse i vores shop.

Relaterede sider:

 – Galaxy S6 playliste

 – Galaxy S6 Edge playliste

 – Få hjælp i Samsung forummet

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email