5 gratis Android apps til ferien i Danmark

thumb strandklar

Skal du en tur rundt i Danmark i sommerferien har vi fundet 5 applikationer der kan hjælpe dig godt på vej.

Sommerferien er forude og skal du en tur rundt i kongeriget Danmark, hvad enten det er på stranden eller kigge på seværdigheder, så har vi fundet 5 apps der kan være tilgavn til ferien i Danmark.

Strandklar: Strandklar er en gratis app der kan bruges hvis der f.eks sker en ulykke ved stranden. Via GPS finder den stranden og du kan give strandnummeret videre til de nødvendige instanser. Den indeholder også gode baderåd.

Strandklar kan hentes via Google Play.

Legoland Billund: Via app`en har du et kort over Legoland lige ved hånden, ligesom at der er info om de forskellige forlystelser, samt butikker og spisesteder.

App`en kan hentes via Google Play.

legoland

Ferie i Danmark: App`en indeholder information over mere end 1500 seværdigheder i danmark, og med rutebeskrivelse samt links til hjemmesider. Der er ingen priser i app`en der kan hentes via Google Play.

ferie

Givskud Zoo: App`en indeholder information over hvornår de forskellige aktiviteter som f.eks fodring finder sted og få en reminder via telefonens kalender 5 minutter før, samt kan den hjælpe dig med at navigere rundt. En smart funktion er at du med et enkelt klik kan se hvor langt der f.eks er til gorillaernes indhegning fra hvor du står.

Givskud Zoo kan hentes via Google Play.

zoo

Fårup Sommerland: Følg med i hvor lang ventetid der er ved de forskellige forlystelser og se højdegrænser, køb billetter, samt se et kort over hele parken.

App`en kan hentes via Google Play.

sommerland

Relaterede artikler:

 – 5 apps til dig der er informationsjunkie

 – 5 danske gratis apps der sparer dig penge på strøgturen

 – 5 danske gratis smartphone apps til pendleren

 – Ferietips: Husk at sikre mobilen/tabletten under ferien

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email