5 danske gratis apps der sparer dig penge på strøgturen

spar penge med danske Android apps

I denne artikel i vores serie “de 5 danske apps”, har vi fundet de 5 danske bedste gratis Android apps til din smartphone der kan spare dig et par kroner hvis du skal en tur i byen, på retaurant, eller blot ud at handle. 

Vi har næsten altid vores smartphone med os, og hvorfor ikke benytte at vi kan spare lidt kontanter hvis det kan lade sig gøre. 

Vi har været på jagt i Google Playstore for at finde 5 danske apps der måske kan spare jer for lidt kontanter når i er en tur på gågaden (ja, det man også kalder strøget):

eTilbudsavis:

Her har du mulighed for at læse mere eller mindre alle de tilbudsaviser du vil direkte på din smartphone. Du kan også søge efter de ting du mangler, og du kan endda indsnævre radius af hvor du står hvis du f.eks højst vil cykle 5 km efter mælk.

eTilbudsavis kan hentes via Google Play.

etilbudsavis

 

Bownty:

Bownty giver dig deals fra den by du ønsker. Du kan vælge imellem flere forskellige kategorier som f.eks mad, rejser, og events. Bownty dækker hele landet og der er mange byer at vælge imellem.

Fordelen ved at bruge Bownty er at den samler alle gode deals fra tjenester som f.eks Groupon, Sweet deal, Downtown, Takeoffer, og Spotdeal, og samler det hele i en enkelt overskuelig app.

Du kan hente Bownty via Google Play.

Bownty

Drinkster:

Drinkster er app`en du ikke kan undvære på byturen med vennerne. Drinkster giver dig nemlig mulighed for at få at spare penge på drinks, flasker og øl,  samt se barkort osv over de forskellige barer og pubber. 

Du kan hente Drinkster via Google Play

Drinkster

Groupon (findes som dansk app, men udvikleren er ikke dansk):

Groupon giver dig daglige deals i mere end 500 byer verden over og du kan hurtigt finde gode deals i nærheden af hvor du står og se på et kort hvor langt der er hen til dem.  Vi har ikke haft det store held med at finde deals i Danmark.

Groupon kan hentes gratis via Google Play.

Groupon

PriceRunner:

Med app´en fra PriceRunner kan du hurtigt finde tilbud i butikker du kender fra strøgturen som Fætter BR, Fona, og Elgiganten. Pricerunner sammenligner priser på mere eller mindre alt og du kan se på et kort hvor f.eks den Fona hvor du skal have din nye smartphone, ligger.

Pricerunner kan hentes gratis via Google Play

Pricerunner

 

Læs også:

 – 5 gratis danske Android apps til pendleren 

 – 5 gratis danske apps og spil til børnene

(7) kommentarer
  1. Etilbudsavis er også en af de applikationer der bliver benyttet oftest på min smartphone. Forstår bare ikke hvordan de tjener penge?

  2. etilbudsavis er helt uundværlig for mig. tror efterhåneden at den har sparet mig for flere tusinde kroner %: %:

Skriv kommentar
account_circle
email