YotaPhone udtaget til “Best of CES 2013” (opdateret)

Yota-Phone

Den dansk/russisk-udviklede to-skærmede YotaPhone er finalist når CNET afholder “Best of CES 2013 Awards”. 

Har du ikke læst om YotaPhone før, kan du læse mere og se billeder af den dansk/russisk udviklede smartphone med to skærme ved at trykke på linket herunder.

 – YotaPhone – ny smartphone med to skærme (åbner i nyt vindue)

Det spændende ved YotaPhone (for mit vedkommende) er at en dansker er med i projektet, og derfor skal der støttes så meget op omkring det som mulig, og vi her på redaktionen kan gøre det ved at give omtale.

YotaPhone behøver ellers ikke meget omtale, da konceptet klarer det hele. Foran har du en LCD-skærm og bagpå en elektronisk papir-skærm. Ud over det, så bærer prototypen af YotaPhone Corning Gorilla Glass 3, og det til trods for at Corning først lige har lanceret det 3 dage inden CES 2013. 

Skærmen er 4,3″ med en opløsning på 1280 x 820 pixels.

E-ink skærmen viser kun sort/hvid, og er derfor vældigt batterisparende ved læsning af mails og artikler.

UPDATE: YotaPhone er blevet udvalgt som vinder af “Best of CES 2013”

YotaPhone vil blive lanceret med seneste version af Android, og Rusland bliver i 3 kvartal af 2013 de første der får glæde af den. 

Vlad Martynov, CEO Yota devices, siger:

“Siden vi løftede sløret for YotaPhone for fire uger siden, er vi blevet begejstret over, hvor godt teknologibranchen, udviklere og forbrugere har taget imod måden, vores telefon vil ændre brugernes forhold og samspil med deres telefon. At blive valgt som finalist i Best of CES af redaktørerne på CNET er en anden bekræftelse af, at vi har skabt en helt ny arketype inden for smartphones”.

Yota-Android-smartphone-whi

Kilde: Pressemeddelse 

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email