YotaPhone – kommende Android smartphone med to displays

Yota-Android-smartphone

Dansker står bag verdens første smartphone med to displays, et LCD display på den ene side og et elektronisk paper-display på den anden. 

Først kunne vi danskere stolt fortælle om Lumigon T1, så havde vi Jecopix tablets (der desværre på tragisk vis måtte lukke), og igen Lumigon T2 (ètteren så vi aldrig), og nu får vi snart YotaPhone, som vi forhåbentlig kommer til at se få succes, og det med en dansk iværksætter (Lau Geckler) i spidsen sammen  med Vlad Martynov, tidligere CEO for danske Columbus IT.

Virksomheden Yota Devices (russisk), har arbejdet på YotaPhone i over to år, og den vil blive fremvist ved årets Mobile World Congress i Barcelona i februar 2013.  

Vi vil derefter modtage et testeksemplar af Yotaphone.

Yota-Android-smartphone-2

Vlad Martynov udtaler om den kommende smartphone:

Det er første gang brugere får muligheden for at personalisere den information, de vil have på deres telefon på en ubesværet måde. Du fortæller blot din YotaPhone, hvilke informationer du vil have, og hvornår du vil have dem. På den måde bliver telefonen din personlige assistent, der minder dig om de ting, der er vigtige for dig.

 

I dag – når du vil tjekke din e-mail, kalender eller sociale medier – er du nødt til at tage din telefon frem, tænde den og åbne en applikation. Først derefter kan du modtage den information, du søger.

Med YotaPhone ville alle disse informationer dukke op automatisk på electronic paper-displayet uden besvær og afbrydelser og i realtid.

 

YotaPhone er elegant, slank og glat. Og den er ligeså flot udenpå som indeni med sine to Corning Gorilla Glas-skærme, som er utroligt modtandsdygtige over for skrammer og ridser”.

 

Ud over at være verdens første mobil med to displays, er det også første gang vi får Cornings 3D Gorilla Glass at se på en smartphone.

Telefonens to displays har forskellige funktioner og forskellige formål. YotaPhone lader brugere se videoer, spille spil og udføre andre funktioner, der er bedst udført på LCD-skærmen, men den er samtidig udstyret med electronic paper-displayet til indhold, der kræver længere læsetid, som når man skal læse en bog eller et magasin.

Telefonen sørger også for at holde vigtigt indhold synligt uden at dræne batteriet. Boarding tickets, kort, billetter og anden vigtig information bliver vist, selv hvis batteriet er fladt.

Den vil komme med en LCD og en EPD (elektronisk paper display) skærm der begge er på 4,3″. Under huden vil Qualcoms dualcore Snapdragon MSM 8960 processor sørge for at alt kører som det skal.

Den vil ydermere komme med seneste version af Android.

YotaPhone vil blive tilgængelig i Danmark i løbet af fjerde kvartal 2013.

Yota-Android-smartphone-whi 

(4) kommentarer
  1. Vi får et teseksemplar, om den kommer i februar eller marts kan vi desværre ikke sige, men vi vil holde jer opdateret…

Skriv kommentar
account_circle
email