Alle kan nu prøve Telenors data-netværk gratis

thumb Telenors net gratis

Fra i dag kan alle få 200 MB gratis data ved Telenor hver måned.

Telia og Telenor har længe arbejdet på sammenlægningen af deres netværk, og er nu at ved at være derhenne hvor oplevelsen for brugere af netværket skulle være forbedret, og det i sådan en grad at Telenor mener at vi alle skal have mulighed for at prøve “Danmarks stærkeste netværk” uden omkostninger.

 – YouSee indfører bland selv

Derfor kan du lige nu bestille et SIM-kort via Telenors hjemmeside, eller gå ned i en Telenor-butik hvor du bor, med 200 MB data på, og du kan bruge det både i din smartphone og i din tablet (hvis du har en tablet der tager SIM-kort er dette en god mulighed for at få lidt gratis data).

Der bliver automatisk påfyldt 200 MB hver måned (hver 30. dag), og mangler du mere data kan du tilkøbe 200 MB ekstra for 19 kroner.

 – Flere danske får hurtigere internet

Hvis du overstige de 200 MB i forbrug og ikke tilkøber mere data vil hastigheden blive sænket, men du vil stadig have forbindelse til internettet (om du så kan bruge det til noget er en anden sag).

Ifølge Telenors hjemmeside ser det ud til at det ikke kun er 3G, men også 4G og det med en downloadhastighed på imellem 17 – 71 Mbit og en upload på 5 – 43 Mbit.

Tak Søren vester

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email