TDC Play TV og film modtager opdatering med Chromecast support

thumb tdc-play-chromecast

Nu kan du nyde film og serier fra TDC Play på dit TV via Chromecast.

Har du endnu ikke stiftet bekendskab med Google Cast teknologien, så har du ihvertfald sikkert hørt om Chromecast der benytter netop denne teknologi.

Ved at erhverve sig en Chromecast, der iøvrigt er forholdsvis billig, er det muligt, så fremt at de applikationer du bruger understøtter Google Cast, at streame f.eks film fra Netflix eller videoer fra Youtube direkte fra din Android smartphone og tablet og via Chromecast over på storskærmen i stuen.

Det betyder at du for under 300 DKK kan bruge nogle af de apps som de nyere fjernsyn har preinstalleret, på dit “ældre” TV, og dette er især blevet populært at bruge i børneværelser mm.

 – Danske apps og spil nyheder

Info: Chromecast er en USB dongle der skal tilsluttes til dit TV, og du skal herefter downloade Chromecast app`en fra Google Play og installere på din smartphone eller tablet, og herefter åbne denne og følge instruktionerne på skærmen. Du skal have forbindelse til wifi for at bruge Chromecast.

Chromecast til TDC Play TV og Film

I og med at flere og flere bruger Chromecast bliver der også stillet krav til at udviklerne implementerer Google Cast support i deres apps, og efterhånden findes der en stor del apps og spil du kan bruge med Chromecast.

TDC´s streamingtjeneste, TDC Play TV og serier, har indtil videre manglet support af Google Cast, men en ny opdatering der netop nu er tilgængelig via Google Play, tilføjer muligheden for at smide film og serier over på dit TV via TDC Play app´en.

Jeg har endnu haft tid til at tjekke den nye funktion ud, men oplever du problemer er du velkommen i vores Chromecast forum.

Relateret indhold:

 – DR TV til Android har fået Chromecast support

 – Mød DR Cast app´en – Din Chromecasts nye bedste ven

 – Chromecast ejer? Se her hvordan du får 3 måneders gratis Viaplay og Google Musik

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email