Chromecast ejer? Se her hvordan du får 3 måneders gratis Viaplay og Google Musik

thumb chromecast-tilbud

Ejer du en Chromecast kan du muligvis indløse 3 måneders gratis Viaplay og Google Musik, samt en film.

Vigtigt: Du kan kun gøre brug af denne guide hvis du ikke før har haft et abonnement hos Viaplay eller Google Musik. 

Google´s Chromecast dongle giver mulighed for at streame serier of film fra tjenester som Blockbuster, HBO Nordic, Netflix og Viaplay via mobilen og over på det fjernsyn hvor din Chromecast er tilsluttet. Du har også mulighed for at spille familiespil mm, og prisen i betragtning (under 300 DKK) må Chromecast siges at være en glimrende metode til at få lavet dit “gamle” TV om til et “smart TV”.

Gratis Viaplay og Google Musik i 3 måneder

Chromecast er ikke bare billig, men nu har Google smidt en masse godter med i pakken til din Chromecast og tilbuddende gælder frem til den 28. februar 2016. 

 – DR cast – din Chromecasts bedste ven

Jeg har i skrivende stund netop afprøvet hvilke tilbud der var tilgængelige i Danmark (der er forskel på tilbuddende afhængig af hvor du bor), og der er 3 måneders Viaplay, 3 måneders Google Musik, samt muligheden for at leje en film gratis via Google Film.

Den samlede pris for disse ydelser overgår langt prisen på Chromecast i sig selv, så dette burde du bestemt tjekke op på, og du kan læse mere om tilbuddende hos Google.

Hvordan gør jeg?

  • Du åbner Chromecast app`en og opretter forbindelse til den Chromecast du har tilknyttet til din smartphone eller tablet (nogle af jer har flere Chromecast`s, og skal du benytte tilbuddende på dem også skal det være med f.eks din kones Gmail og konto-oplysninger. Da i har betalt for jeres Chromecast`s er der intet ulovligt i dette, ej heller at i venter med at indløse tilbuddende på den ene Chromecast til om 3 måneder når de 3 måneders gratis Viaplay er ophørt fra den anden. Så hvis både du og din bedre halvdel har hver jeres Chromecast kan i altså gøre dette), og derefter trykker du på menuen øverst i højre hjørne og trykker på søg efter tilbud.

chromecast-tilbud-danmark

  •  Nu vil den arbejde lidt og du vil herefter blive præsenteret for de tilbud der er til rådighed for dig på din smartphone eller tablet.

chromecast-gratis-viaplay

  • Nu kan du indløse de tilbud du finder spændende og husk at du ikke kan indløse dem hvis du har, eller har haft, et abonnement hos Viaplay eller Google Musik.

Har du for nylig købt en Chromecast kan der godt gå en uge før tilbuddende dukker op.

Husk at følge os på Facebook for at blive holdt opdateret.

Relaterede sider:

 – Få hjælp i Chromecast forummet

 – #Chromecast

 – Blockbuster og HBO Nordic klar til Chromecast

 – Google lancerer Google Store

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email