DR TV til Android har fået Chromecast support

thumb dr-tv-chromecast

Nu kan du caste indhold fra DR TV.

Google Cast teknologien er blevet yderst populær på ingen tid, ganske som tilfældet var med Android, og for under 299 DKK kan du via en Chromecast se f.eks film fra Blockbuster og HBO Nordic direkte på dit TV.

Har du et nyere smart TV med mange apps preinstalleret vil du ikke få meget gavn af Chromecast, men har du ikke dette, så giver Chromecast dig altså muligheden for at forny dit TV.

For at kunne se film og serier via Chromecast kræves der at de apps du benytter understøtter Google Cast, og er du bruger af DR TV har du muligvis indtil videre brugt den glimrende og gratis DR Cast applikation når der skulle nyedes DR TV på storskærmen i stuen.

Den kan stadig bruge hvis du ønsker dette, men en ny opdatering der blev skubbet ud for en uge siden (vi holder ferie, så vi beklager at vi ikke holder jer opdaterede som normalt) til DR TV til Android, medbringer Chromecast support, hvilket betyder at du nu kan streame indhold fra DR TV på din Android smartphone og tablet direkte over på dit Tv via Chromecast.

Du kan installere eller opdatere DR TV via Google Play.

Relateret indhold:

 – Chromecast ejer? Se her hvordan du får 3 måneders gratis Viaplay og Google Musik

 – VLC 3.0 vil få Chromecast support

 – Hvilken musik-streamingtjeneste skal jeg vælge? (infografisk sammenligning)

 – Danske Android apps og spil nyheder

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier og de bedste tips og tricks direkte på din væg – TRYK HER 

Skriv kommentar
account_circle
email