Nu kan du kontrollere flere apps med stemmestyring via Google

thumb google-stemmekommandoer

Nu kan du styre endnu mere med stemmen via Google.

En ny opdatering til Google app´en giver ifølge Google nye muligheder når det kommer til at styre vores smartphones og tablets med stemmen.

I et indlæg på Google + skriver Google nemlig at det fra i dag, hvis du har opdateret Google på mobilen/tabletten, er muligt at få andre apps til at arbejde for dig via stemmekommandoer.

 – Google Håndskrift – tastaturet der kan bruges via din stemme på dansk

Som altid når Google poster noget nyt og spændende medfølger der en fin lille gif-animation, og det er den du kan se nederst i artiklen og den viser et eksempel på hvordan du kan få andre apps åbnet via Google Now.

Det har i forvejen været muligt at åbne udvalgte applikationer med stemmen, samt at søge mm, men med den nye opdatering til Google app´en bliver denne mulighed udvidet til flere apps.

Jeg har kun hurtigt tjekket dette ud, og det virker (selvfølgelig) ikke hvis du har sat dit sprog på mobilen til dansk. Det kræver altså at du bruger engelsk som primært sprog.

Du kan f.eks bede Google om at åbne Facebook, og dette er afprøvet i praksis, ligesom at jeg også har tændt for lommelygten på min Sony Xperia Z3 blot ved at sige:” Ok Google, turn on the flashligt” (se billedet øverst i artiklen).

 – Send rutebeskrivelser direkte fra Google Chrome på din PC til din mobil

 – Nu kan du finde din telefon på Google med ordene “find my phone”

Det er også muligt at tænde og slukke for f.eks wifi, og det eneste du skal sikre dig er at du har installeret den nyeste version af Google, så kan du komme igang med at kommandere rundt med dine apps.

Som sagt har jeg endnu ikke haft tid til at tjekke alle mulighederne ud, men hvis du er nysgerrig efter hvad du kan bruge stemmekommandoer i Google til, så kan du her se en masse tips og tricks til stemmekommandoer i Google.

 

 

Skriv kommentar
account_circle
email